Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
058 - 24 47 104

Team Monuta
Martha de Vries

Onze uitvaartverzorgers

Martha de Vries

Hoewel weinig mensen verwachten dat ik vloeiend Fries spreek, ben ik een echte trotse Friezin. Opgevoed met de Friese nuchterheid. Ik leer graag mensen en hun verschillende culturen kennen om zo een uniek afscheid te kunnen verzorgen. Een afscheid dat past bij het leven dat iemand heeft geleefd. Mensen persoonlijk helpen en inhoudelijk met ze in contact staan, is dan ook wat mij aanspreekt in mijn werk als uitvaartverzorger. Dat ik van toegevoegde waarde kan zijn door mee te denken over wat iemand echt wil bij het afscheid nemen. Vaak weten mensen namelijk precies wat ze willen, maar is het vanwege de emotie en het verdriet lastig om het zelf te regelen. Op die momenten ben ik er en regelen we het samen.