Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
071 - 573 08 34

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Opbaarkist met bloemstuk

Begrafenis regelen in regio Leiderdorp

Er komt veel kijken bij het regelen van een begrafenis. De medewerkers van Monuta Leiderdorp willen u graag helpen. Wanneer wij een begrafenis regelen in regio Leiderdorp, komen wij vaak bij de Algemene Begraafplaats aan de Hoogmadeseweg. Naast deze begraafplaats is ons uitvaartcentrum ook gevestigd. Na de afscheidsdienst in onze aula wordt de overledene op een baar naar de begraafplaats begeleid. Het is een korte, maar mooie route door een groene omgeving. Bij ons vindt u alles op één locatie en dat is wel zo prettig. Wilt u liever ergens anders de begrafenis regelen? Dat kan vanzelfsprekend ook. U bent bij Monuta in Leiderdorp niet aan een regio of begraafplaats gebonden.

071 - 573 08 34
Man tijdens begrafenisdienst

Crematie regelen in regio Leiderdorp

De gemeente Leiderdorp heeft zelf geen crematorium. Wanneer u wilt dat wij een crematie regelen in regio Leiderdorp, dan zal het cremeren zelf bijvoorbeeld plaatsvinden bij het Monuta Crematorium Meerbloemhof in Zoetermeer, of het crematorium in Leiden of Alphen aan den Rijn. Uw uitvaartverzorger vertelt u graag meer over de vele mogelijkheden. Wij denken graag met uw wensen mee.

071 - 573 08 34
Roos op grafsteen

Veteranenuitvaart

Uniek is dat wij als Monuta een veteranenuitvaart bieden. We staan dan in de uitvaart stil bij het bijzondere leven van de overleden veteraan. Omdat hier veel ceremonieel bij komt kijken, maken we gebruik van de kennis van Expert Team Monuta. Zij weten precies welke regels gelden bij rangen en onderscheidingen. Samen maken we de veteranenuitvaart mogelijk.

071 - 573 08 34
Rouwbloemen worden op kist geplaatst

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart in Leiderdorp, Zoeterwoude-Rijndijk of Zoeterwoude-Dorp? Neem gerust contact op. Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht bellen.

071 - 573 08 34