Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
071 - 573 08 34

Uitvaartcentrum in Leiderdorp

Op het moment dat u uw dierbare verliest, is het voor u als nabestaande fijn om te weten dat de zorg voor de uitvaart goed geregeld is. Monuta Soek is u graag tot steun in deze moeilijke periode. In ons uitvaartcentrum in Leiderdorp vindt u alles wat u nodig heeft op één locatie. Wij hebben een rouwkamer, waar u van uw geliefde afscheid kunt nemen. In de aula kunnen we een plechtigheid organiseren. Daarna lopen we naar de naastgelegen begraafplaats of brengen we uw dierbare over naar een andere rustplaats of het crematorium. Er is bij het uitvaartcentrum genoeg parkeergelegenheid. 
Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak
Image
Monuta Leiderdorp

Afscheid nemen in een oase van rust

Van nabestaanden horen we wel eens dat zij ons uitvaartcentrum een oase van rust vinden. De groene omgeving draagt bij aan een rustgevende en ontspannen sfeer. Het pand zelf heeft veel houten accenten en een warme uitstraling. U krijgt ook alle tijd om afscheid te nemen. Wij plannen namelijk nooit meer dan twee uitvaarten op dezelfde dag: in de ochtend en in de middag.

071 - 573 08 34
Image
Monuta Leiderdorp

Rouwkamer

Kiest u voor een opbaring in ons uitvaartcentrum in Leiderdorp dan is dat mogelijk in onze rouwkamer. Vanuit de rouwkamer kunt u in alle rust afscheid nemen van uw overleden dierbare. 

071 - 573 08 34
Image
Monuta Leiderdorp
Image
Monuta Leiderdorp

Condoleance en koffietafel

Tijdens een condoleance of plechtigheid kunnen wij ervoor zorgen dat er een kopje koffie of thee klaarstaat met iets lekkers zoals een plakje cake. Ook kunnen wij voor broodjes of gebak zorgen. Wilt u liever iets persoonlijks, bespreek dit dan met de uitvaartverzorger. Onze medewerkers facilitair in Leiderdorp zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

071 - 573 08 34