Uitvaartverzorgers

Monuta Soek werkt in Leiderdorp nauw samen met Monuta Leiden. Daardoor hebben wij een team aan professionals die u ondersteunen bij het regelen van een uitvaart. Voor ons is het belangrijk dat u een vaste uitvaartverzorger heeft, die uw regio kent en weet welke mogelijkheden hier zijn. Onze uitvaartverzorgers kunnen u op dit vlak uitstekend van dienst zijn. Op deze pagina stellen zij zich graag aan u voor.

Wouter Verbiest

Uitvaartverzorger
Leiderdorp

Begin 2008 ben ik bij Monuta begonnen als logistiek medewerker. Na een jaar ben ik doorgegroeid naar de functie van uitvaartverzorger. Het mooie aan dit vak is dat je nooit van te voren weet wat de dag gaat brengen. Ik vind het heel bijzonder om een familie te mogen begeleiden in een voor hun verdrietige periode. Een afscheid vraagt veel voorbereiding. Ik zal u begeleiden door goed te luisteren en u te voorzien van de juiste informatie.

Meer over mij

Sandra Tom

Uitvaartverzorger

Ik vind het elke keer weer heel speciaal dat ik niet van te voren weet bij wie ik binnen kom om een uitvaart te bespreken. In een hele korte tijd krijg ik heel veel te horen over de overledene en de familie. Er ontstaat een band en samen met de nabestaanden geven we vorm aan een passende uitvaart. De uitvaarten zijn hierdoor ook heel verschillend. Dat betekent veel creativiteit en hard werken om mogelijkheden te bedenken en binnen een kort tijdsbestek de uitvaart te regelen.

Meer over mij

Rob van der Kraan

Uitvaartverzorger

Rob van der Kraan uitvaartverzorger bij Monuta. Wie had dat gedacht? Ik niet.

Na een aantal jaren als vertegenwoordiger en storemanager in o.a. kleding en sportartikelen is dit wel wat anders. Een wat mindere tijd in de detailhandel deed mij besluiten het roer om te gooien.Avontuur

Meer over mij

Waarom Monuta Soek?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • 25 eigen parkeerplaatsen
  • Gelegen naast de begraafplaats
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart

Werkgebied

Leiderdorp, Zoeterwoude-Rijndijk en Zoeterwoude-Dorp