Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
035 - 691 6576

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Groep mensen nemen afscheid op begraafplaats

Begrafenis regelen in Lelystad

Wij helpen u graag om een passende begrafenis te regelen in Lelystad. Wij zijn vertrouwd met de rituelen en gebruiken van alle geloofsovertuigingen. In Lelystad en omgeving komen wij onder meer op de Algemene Begraafplaats in Lelystad. Ook kunt u denken aan de begraafplaats in Almere Stad en Almere Haven en de gemeentelijke begraafplaats Oostergaarde en Elzenhof in Harderwijk. Iedere begraafplaats heeft zijn eigen kenmerken en karakter. Wij staan u overal bij, wat u ook kiest.

035 - 691 6576
Drie mensen lopen met bloemen in de hand

Crematie regelen in Lelystad

Wanneer wij een crematie regelen in Lelystad en omgeving, zorgen wij ervoor dat u tijdens iedere stap in het proces wordt ontzorgd. U heeft de vrije keuze om naar elk crematorium te gaan waar u wenst. Zo heeft Lelystad een crematorium, maar kunt u ook terecht in Amsterdam, Bilthoven en Almere. Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze.

035 - 691 6576
Kistdragers lopen met kist

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden rondom het regelen van een uitvaart in Lelystad? Dan helpen wij u graag verder. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

035 - 691 6576