Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0475 - 43 99 00

Uitvaartcentrum Maasbracht

Ons kleinschalige uitvaartcentrum in Maasbracht vindt u aan de Molenweg 43 in Maasbracht. Ons uitvaartcentrum is goed bereikbaar en u kunt rondom het uitvaartcentrum goed parkeren. U kunt in ons uitvaartcentrum in alle rust afscheid nemen van uw dierbare in de opbaarkamer. Ook kunt u zelf de laatste verzorging doen, als u dat wilt. Bij kleinere groepen tot 30 personen kan de afscheidsdienst kan ook in de aula van ons uitvaartcentrum geregeld worden, met catering achteraf.
Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak
Image
Koffiekamer bloem uitvaartcentrum Maasgouw
Image
Rouwkamer uitvaartcentrum Maasgouw

Laatste verzorging

In het uitvaartcentrum is een verzorgingskamer waarin wij alle gewenste zorg aan de overledene geven. Wilt u als nabestaande helpen met de laatste verzorging, dan begeleiden de medewerkers van Monuta in Maasgouw u graag. Het helpen bij de laatste verzorging kan veel troost bieden en een positieve rol spelen bij de rouwverwerking. U kunt bijvoorbeeld helpen met de kleding of de haren van uw overleden dierbare wassen. Maar alleen al uw aanwezigheid kan troost bieden. Maar de keus is uiteraard helemaal aan u, u moet doen waar u zich prettig bij voelt.

0475 - 43 99 00
Image
Rouwkamer uitvaartcentrum Maasgouw
Image
Rouwkamer uitvaartcentrum Maasgouw

Opbaarkamer

De ruime opbaarkamer is ingericht in huiselijke sfeer. U mag uw eigen spullen meenemen om bij uw dierbare te plaatsen, zodat u een persoonlijke sfeer kunt creëren. In de opbaarruimte bevindt zich ook een muziekinstallatie waarop u uw eigen muziek mag draaien.

0475 - 43 99 00
Image
Afbeelding Maasgouw uitvaartcentrum
Image
Afbeelding Maasgouw uitvaartcentrum
Image
Afbeelding Maasgouw uitvaartcentrum

Aula en condoleance

Ons uitvaartcentrum heeft ook een intieme aula, die u kunt gebruiken voor een afscheidsdienst met maximaal 30 personen. Na de afscheidsdienst kunnen wij ook catering verzorgen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. 

0475 - 43 99 00