Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0475 - 43 99 00

Team Monuta
Maasbracht

Onze uitvaartverzorgers

Paul Beurskens

Betrokken, integer, oprecht en empathisch, dit zijn vier belangrijke eigenschappen die karakteriserend zijn voor mij en ik daarom dagelijks aanspreek in mijn werk. Ik vind het belangrijk dat het afscheid van uw overleden dierbare op een waardevolle, persoonlijke en passende manier wordt ingevuld. Daarbij zet ik de nabestaanden centraal en wil ik hen altijd van dienst zijn. Door u te informeren, adviseren en inspireren zorgt dit voor een onvergetelijk afscheid met een goed gevoel en mooie herinneringen. Ik vind het een voorrecht dat ik er voor u mag zijn in het laatste belangrijke en intieme moment van afscheid nemen.

Angeline Geeraets-Basten

 Afscheid nemen, een dierbare moeten loslaten, stapje voor stapje. Ik loop deze moeilijke weg graag met u mee, door een luisterend oor te zijn, u raad mee te geven, de praktische zaken voor u te regelen, en laatste wensen mogelijk te maken waar dat ook maar kan. We verzorgen samen een passend afscheid, stapje voor stapje.

"Kiek nog eine kier um, hald mich leef in gedachte..." ‘n Stökske teks oet ein moeëj leedje, mennigein haet heej prachtige herinneringe aan, herinneringe die zoeë belangriek zien en nog belangrieker waere beej ‘t verlees van ‘ne dierbare. Aafscheid neme, 'ne leefste mótte loslaote, stepke veurr stepke... Ik loup deze moeilikke waeg gaer met óg mei, door 'n luusterend oeër te zien, 'ne road mei te gaeve, de praktische zake veur óg te regele, letste winse meugelik te make wao det ouk maar kin. 'n Passend aafscheid verzörge, same... stepke veur stepke.

Ron van Pol

Voor de nabestaanden is het vaak fijn dat ik veel weet over de lokale gebruiken, de mogelijkheden en de verschillende afscheidslocaties in de regio. Zelf vind ik het daarnaast fijn dat ik er voor nabestaanden kan zijn op een van de moeilijkste momenten in hun leven. Ik verzorg voor hen een afscheid dat naadloos aansluit bij de wensen die de overledene had en de naasten hebben. En dat is ook wat ik belangrijk vind. Want wanneer een dierbare overlijdt, is het voor de naasten prettig dat iemand hen bij staat die weet waar hij over praat.