Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
043 - 363 64 86

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Kistdragers lopen met kist

Begrafenis regelen in Maastricht

Er zijn meerdere locaties waar u terecht kunt om een begrafenis te regelen in Maastricht. Monuta komt voor begrafenissen vaak bij Begraafplaats Schifferheide in Kerkrade. Het ligt aan de rand van de prachtige Anstelvallei, parallel aan het ‘Wauwelpad’ en tegenover het oude Roda-stadion. Op de begraafplaats vindt u graven, een buiten- en binnencolombarium, strooiveld en urnengraven en een buitenaula voor afscheidsdiensten. Heeft u een andere locatie in gedachten? U kunt de begrafenis overal in Maastricht regelen. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

043 - 363 64 86
Drie mensen lopen met bloemen in de hand

Crematie regelen in Maastricht

Wij staan ook voor u klaar voor het regelen van een crematie in Maastricht. Zo kunt u bijvoorbeeld terecht bij Crematorium en Begraafplaats Schifferheide in Kerkrade. Het is een prachtige locatie die rust en geborgenheid uitstraalt. Een nieuwe locatie in Maastricht is Crematorium en Uitvaartcentrum La Grande Suisse in Maastricht. De historische uitstraling van het kasteel, de uitgebreide catering en warme sfeer zorgen voor een zo persoonlijk mogelijk afscheid. Het crematorium heeft twee sfeervolle aula’s, een familiekamer en een koffiekamer U heeft vanzelfsprekend ook de vrije keuze om de afscheidsdienst bij een crematie in Maastricht ergens anders te organiseren. Dit kan thuis zijn, maar ook in een kerk, sportclub of horecagelegenheid. U kiest voor de locatie die het best bij uw wensen en die van de overleden dierbare past. Wilt u meer weten over het regelen van een crematie in Maastricht? Neem dan gerust contact met ons op.

043 - 363 64 86
Groep mensen nemen afscheid op begraafplaats

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart in Maastricht? Neem gerust contact op. Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht bellen.

043 - 363 64 86