Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
043 - 363 64 86

Uitvaartcentrum Maastricht

Zoekt u een uitvaartcentrum in Maastricht en omstreken? Dan kunt u terecht in La Grande Suisse. Deze historische locatie, gelegen aan de Mariënwaard geeft u alle ruimte om het afscheid van begin tot eind laten plaatsvinden. U kunt gebruik maken van twee sfeervol ingerichte aula’s en een binnentuin. Een afscheidsdienst in één van de aula’s, gevolgd door stijlvolle en kwalitatief hoogwaardige catering achteraf, maakt dat u het afscheid van een overleden dierbare met een goed gevoel kunt regelen in dit uitvaartcentrum in Maastricht.
Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak
Image
maastricht-uitvaartcentrum-24uurskamer

24-uurskamers

In de dagen voor het afscheid, kunt u uw overleden dierbare bezoeken in één van de drie rouwkamers in La Grande Suisse. U heeft de mogelijkheid om deze rouwkamer te gebruiken als 24-uurskamer. U krijgt dan een sleutel en kunt dan zelf bepalen wanneer u uw dierbare bezoekt. U kunt hierbij gebruik maken van de koffie- en theefaciliteiten van het gebouw. 

043 - 363 64 86
Image
maastricht-uitvaartcentrum-aula

Aula's

La Grande Suisse beschikt over twee sfeervolle, modern klassiek ingerichte zalen waar de uitvaartdienst kan plaatsvinden. Afhankelijk van de grootte van het gezelschap, kunt u kiezen voor de grote of kleine zaal. De grote zaal biedt 140 zitplaatsen en de kleine zaal 40 zitplaatsen. Het is zelfs mogelijk om een uitvaartdienst in de binnentuin te organiseren.

043 - 363 64 86
Image
maastricht-uitvaartcentrum-koffiekamer

Koffiekamer

Afhankelijk van het aantal gasten die aanwezig zijn tijdens de uitvaart, kunt u gebruik maken van een of meerdere prachtig ingerichte koffiekamers. De koffiekamers zijn in verschillende kleinere vertrekken opgedeeld, zodat u met een klein of groter gezelschap plaats kunt nemen.

043 - 363 64 86
Image
Monuta Adrienne Klein catering

Catering

Limburg staat bekend om goed eten en goed leven. Dat kunt u ook laten terugkomen in de catering na een afscheidsdienst. La Grande Suisse heeft uitgebreide catering mogelijkheden waarvan u gebruik kunt maken. Zo kunt u kiezen voor een uitgebreide lunch, maar ook voor een diner of high tea. La Grande Suisse werkt samen met regionale en lokale ondernemers, zoals de van Melick groep, Wijngaard Raarburg en vlaaien van Peter Lemmens. De verse koffie is van Blanche Dael en uit de tap vloeit Brand Bier. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

043 - 363 64 86