Overslaan en naar de inhoud gaan
Monuta
in Maastricht

Afspraak
maken

Maak direct vrijblijvend een afspraak met een uitvaartverzorger. In een persoonlijk gesprek kunnen we samen uw uitvaartwensen bespreken en vastleggen. Van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Dit gesprek geeft u de zekerheid dat alles goed geregeld is en geeft u een indicatie van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
043 - 363 64 86

Team Monuta
in Maastricht

Onze uitvaartverzorgers

Daniëlle Peters-Moonen

Mijn naam is Daniëlle Peters-Moonen. Ik ben getrouwd en moeder van twee zonen. Sinds 2020 ben ik actief als uitvaartverzorger in Maastricht voor Monuta. Voordat ik startte als uitvaartverzorger ben ik ook actief geweest als lifecoach, kraamverzorgster en wooncoach. De passie om te werken met mensen, daar word je mee geboren. Daarom voelt mijn werk als uitvaartverzorger als een logische stap. Ik vind het heel waardevol om de mensen die achterblijven na het overlijden van een dierbare zo goed mogelijk te steunen. En om samen met hen het mooiste afscheid te realiseren dat zij zich wensen voor hun dierbare. Ik verplaats me daarbij in de ander. Ik signaleer wat mensen nodig hebben en speel hierop in. Wilt u meer weten over mijn werkwijze als uitvaartverzorger in Maastricht? Neemt u dan gerust contact met mij op.