Uitvaartverzorgers

Monuta Maastricht begeleidt u bij het maken van keuzes die op en rond de dag van de uitvaart samen de laatste herinnering vormen aan uw overleden dierbare.

José Vankan

Bedrijfsbureau

Sinds 2000 ben ik werkzaam bij Monuta. Tot op de dag van vandaag doe ik mij werk met heel veel liefde en overgave. Ik ben medewerkster van het bedrijfsbureau. Hier is mijn hoofdtaak het inplannen van personeel, de rouwauto en materialen op de dag van de uitvaart. Andere werkzaamheden zijn het aannemen van de telefoon en proberen de mensen zo goed mogelijk te woord te staan en ze anders door te verbinden met de juiste personen.

Meer over mij

Tosca Quinten

Uitvaartassistent

In 2007 ben ik begonnen als draagster bij uitvaarten. In 2012 ben ik als gastdame begonnen en in 2013 kreeg ik de functie uitvaartassistente A. Ik doe de overlijdensaangiftes bij diverse gemeentes, assisteer bij uitvaarten en ben gastdame bij het rouwbezoek in het mortuarium, waar je familie en belangstellende kunt bijstaan in een moeilijke periode in hun leven. Mijn werkzaamheden zijn afwisselend en daardoor heel boeiend. Dit doe ik met hart en ziel.

Meer over mij

Erika ter Hark

Uitvaartassistent

Sinds 2005 ben ik werkzaam bij Monuta. Door ervaring weet ik hoe belangrijk het is om terug te kunnen kijken naar het verloop van een goede uitvaart. De begeleiding die je daarbij krijgt is essentieel voor de verwerking van een intens groot verdriet.

Meer over mij

Janine Verpoort

Uitvaartassistent B

Eind 2014 ben ik gestart als Monuta medewerker. Als uitvaartassistent is het mijn taak overledenen te verzorgen en tevens gastvrouw te zijn. Ondanks het feit dat ik nog maar kort dit werk doe, is het nu al een geweldige ervaring en uitdaging geworden. Gevoelsmatig kan ik nu al zeggen dat ik dit beroep veel eerder had willen uitoefenen. Het geeft me telkens een voldaan gevoel vooral de uitingen van dankbaarheid en tevredenheid die nabestaanden tonen.

Meer over mij

Kittie Sijstermans

Uitvaartassistent B

Bijzonder beroep.

Het is een bijzonder mooi om overledenen de laatste zorg te mogen geven..

Het zijn een voor een bijzondere mensen.

Het moet voor familie een bijzonder afscheid worden.

Meer over mij

Waarom Monuta Maastricht?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken
  • De afspraken die we met u maken zijn duidelijk en transparant

Werkgebied

Maastricht