Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
043 - 363 64 86

Team Monuta
Maastricht

Onze uitvaartverzorgers

Rimmer Frissen

Spreek je mensen aan in de taal die ze begrijpen, dan luisteren ze met hun hoofd.
Spreek je mensen aan in hun eigen taal, dan luisteren ze met hun hart.


Ooit gezegd door een wijs man, nu geciteerd door mij: Rimmer Frissen. Geboren en getogen in Maastricht waar ook mijn hart klopt. Woonachtig in Wolder met mijn vriendin en dochter, waar ik als kind ook opgroeide.

Graag sta ik tot uw dienst als er binnen uw familie iemand overlijdt of als er vragen zijn over een uitvaart of aankomend overlijden. Ik heb de nodige ervaring in de uitvaartbranche, maar mijn compassie voor families is mijn hoogste drijfveer: ondersteunen, begeleiden, meedenken en klaar staan voor families.

Zo krijgt u rust die u nodig heeft en kunnen naasten afscheid nemen van hun dierbare. In mijn optiek kan dit alleen als alles op persoonlijke én professionele wijze verloopt. Vanaf het begin tot het einde ben ik uw contactpersoon en tegelijkertijd betrokken en aanwezig bij de gehele uitvaartperiode. Zo heeft u als familie één uitvaartbegeleider, waardoor u precies weet waar u aan toe bent. Daar ga en daar sta ik voor.

Persoonlijk afscheid nemen met een goed gevoel? Ik help en ondersteun u daarbij.