Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
024 - 322 2286

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Groep mensen nemen afscheid op begraafplaats

Begrafenis regelen in Nijmegen

Wanneer wij de begrafenis regelen in Nijmegen, kunt u op veel verschillende begraafplaatsen terecht in Nijmegen en omgeving. Een begraafplaats waar wij vaak komen als we een begrafenis regelen in Nijmegen, is begraafplaats Rustoord, gelegen naast ons uitvaartcentrum. U kunt na de afscheidsdienst dan achter de kist aanlopen naar de laatste rustplaats. Kiest u liever een andere begraafplaats in Nijmegen of omgeving? Dan is dat vanzelfsprekend ook mogelijk. Iedere plek heeft zijn eigen karakter. Wij helpen u graag in het maken van uw keuze.

024 - 322 2286
Drie mensen lopen met bloemen in de hand

Crematie regelen in Nijmegen

Wanneer wij een crematie regelen in Nijmegen en omgeving, is het goed om te weten dat wij niet gebonden zijn aan een bepaald crematorium waarvandaan u de crematie moet regelen. U bent u vrij om te kiezen voor een crematorium dat het beste bij uw wensen past. Zo kunt u terecht bij het crematorium in Nijmegen, maar u kunt ook elders in de regio terecht. Zoals bijvoorbeeld in Arnhem, Heeze of Beuningen. Wij helpen u graag als het gaat om een crematie regelen in Nijmegen en omgeving.

024 - 322 2286
Crematorium Nijmegen

Crematorium Nijmegen

In de buurt van Nijmegen zijn er verschillende crematoria beschikbaar. Als uw lokale uitvaartverzorger hebben wij goede relaties met de crematoria in de buurt van Nijmegen. Hierdoor zijn wij in staat om voor u een crematie te organiseren in een crematorium te Nijmegen.

Crematorium Jonkerbos - Nijmegen

Crematorium Jonkerbos is gelegen aan de Winkelsteegseweg in Nijmegen. Het is een modern crematorium met verschillende faciliteiten voor afscheidsdiensten. Ze hebben meerdere aula's, een condoleanceruimte en een ruimte voor het uitstrooien van de as.

Crematorium Rijk van Nijmegen - Beuningen

Hoewel het niet direct in Nijmegen ligt, bevindt Crematorium Rijk van Nijmegen zich in de nabijgelegen plaats Beuningen. Het crematorium biedt moderne faciliteiten en meerdere aula's voor de afscheidsdienst. Ze hebben ook een condoleanceruimte en een ruimte voor het verstrooien van de as. Het crematorium heeft aandacht voor persoonlijke wensen en kan helpen bij het organiseren van een passende herdenkingsdienst.

Crematorium Waalstede - Nijmegen

Crematorium Waalstede is gelegen aan de Staddijk in Nijmegen. Het is een rustige en sfeervolle locatie met verschillende faciliteiten voor afscheidsdiensten. Ze hebben meerdere aula's, een condoleanceruimte en een strooiveld. Crematorium Waalstede biedt ook de mogelijkheid voor een persoonlijke invulling van de ceremonie en verzorgt catering indien gewenst.

024 - 322 2286
Roos op grafsteen

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden rondom het regelen van een uitvaart in de plaatsen Grave, Velp Nb, Escharen, Schaijk, Reek, Zeeland, Cuijk, Katwijk Nb, Vianen Nb, Sint Agatha, Beers Nb, Gassel, Linden, Oeffelt, Haps, Landhorst, Wanroij, Rijkevoort, Rykevoort-De Walsert, Mill, Langenboom, Sint Hubert, Wilbertoord, Vierlingsbeek, Maashees, Holthees, Overloon, Groeningen, Vortum Mullem, Boxmeer, Beugen, Sambeek, Oploo, Westerbeek, Stevensbeek, Sint Anthonis, Ledeacker, Siebengewald, Bergen Lb, Nijmegen, Weurt, Groesbeek, Heilig Landstichting, Millingen aan de Rijn, Berg en Dal, Beek Ubbergen, Ubbergen, Persingen, Ooij, Erlecom, Leuth, Kekerdom, Malden, Heumen, Molenhoek Lb, Mook, Plasmolen, Middelaar, Gennep, Ottersum, Milsbeek, Heijen, Wijchen, Niftrik, Overasselt, Nederasselt, Balgoij, Leur, Hernen, Bergharen, Heerewaarden, Alphen Gld, Altforst, Appeltern, Batenburg, Beuningen Gld of Ewijk? Dan helpen wij u graag verder. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

024 - 322 2286