Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
024 - 322 2286

Team Monuta
in Nijmegen

Onze uitvaartverzorgers

Lianne Willemsen

Sinds 1 januari 2008 ben ik werkzaam bij Monuta uitvaartzorg, met als regio Nijmegen. In mijn jaren bij Monuta heb ik ook families mogen bijstaan in de gebieden Venray-Horst, Oss-Den Bosch, Doetinchem-Winterswijk, Arnhem-Dieren en Ede- Wageningen-Veenendaal.

Ik doe dit werk met heel veel liefde en respect. De opdracht die ik mijzelf heb gesteld is dat mensen, die ik heb bijgestaan tijdens het afscheid van hun dierbare, kunnen terugkijken op een waardig afscheid. Een afscheid waarbij ik families heb kunnen ontzorgen, een afscheid dat helpt bij de verwerking van het grote verlies.

René Rosmalen

Na vele jaren in de evenementenorganisatie en horeca gerelateerde bedrijven gewerkt te hebben, kwam ik terecht in de uitvaartwereld. De waardevolle en warme begeleiding bij het verlies van een dierbare, deed mijn ogen openen. Dit wil ik ook voor nabestaande kunnen betekenen, het verzorgen en creëren van een persoonlijk afscheid in lijn van de verwachtingen van de overledene en zijn familie. Het regelen van een uitvaart is immers ook een evenement, maar nu één waar uw overleden dierbare centraal staat. Dit doe ik inmiddels ruim drie jaar bij Monuta, als uitvaartverzorger.

Gelukkig is tegenwoordig ieder afscheid maatwerk en vraagt elke uitvaart om een nieuwe eigen invulling en sta je telkens weer voor nieuwe uitdagingen en wensen. En juist dat maakt het werk zo dynamisch; de afwisseling, de veelzijdigheid en het persoonlijke contact. Als uitvaartverzorger probeer ik er voor mensen te zijn, zowel voor, tijdens als na het afscheid. Het geeft mij voldoening als ik merk dat nabestaanden zich in één van de moeilijkste periode, bij mij op hun gemak voelen. Het geeft mij voldoening als ik terug hoor: ‘het was een mooi, passend en waardig afscheid’. Daar doe ik het dan ook voor!