Overslaan en naar de inhoud gaan
Monuta
in Nunspeet

Afspraak
maken

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0341 - 252 607

Team Monuta
in Nunspeet

Onze uitvaartverzorgers

Wim Samsen

Na een overlijden komt er veel op u af. In een emotionele periode moet u de uitvaart regelen en verschillende beslissingen nemen. Als uitvaartverzorger van Monuta in regio Nunspeet, Epe en Heerde sta ik voor u klaar. Met persoonlijke aandacht, betrokkenheid en kennis van zaken. Zowel voor, tijdens en na de uitvaart. Mijn doel is om een persoonlijk afscheid te verzorgen. Een uitvaart die past bij hoe uw overleden dierbare was en in het leven stond. Elke uitvaart is anders. Er is geen ‘standaard’ uitvaart. In de gespreken die we voeren neem ik u mee in de mogelijkheden die er zijn, zodat u een juiste keuze kunt maken voor het invullen van de uitvaart. Ik vind het daarbij belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. Wanneer we de mogelijkheden voor de invulling van de uitvaart bespreken, vertel ik u wat de kosten hiervan zijn, zodat u achteraf niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Zo regelen we samen het afscheid dat past bij uw overleden dierbare. U kunt ook alvast in een voorgesprek uw wensen met mij bespreken. Ik sta voor u klaar.