Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0341 - 252 607

Team Monuta
Nunspeet

Onze uitvaartverzorgers

Hans Aalberts

In 1998 ben ik bij Monuta gaan werken. Monuta is een organisatie met heel veel kennis en ervaring. Dankzij mijn zeer ervaren collega’s en mijn opleiding leerde ik dan ook veel over wat er komt kijken bij het verzorgen van een uitvaart. De wet- en regelgeving, rituelen, religies, het opstellen van een rouwkaart, alles komt aan bod. Maar het echte uitvaartwerk leer je niet uit een boekje… dat heb ik geleerd van de nabestaanden. Je komt in aanraking met veel verschillende mensen, met allemaal hun eigen gewoontes en opvattingen. Het hebben van een empathisch vermogen is dan ook van groot belang en uiteraard moet je respect hebben voor ieders wens en mening. Iedere uitvaart is uniek. Samen met de nabestaanden wil ik een uitvaart regelen waar de naasten een goed gevoel aan over houden. Als dit uiteindelijk lukt, geeft dit ook mij een goed gevoel.

Suzanne Schierbeek

Een goed afscheid is jezelf toestaan tijd te nemen om te rouwen en verdriet te hebben, om stil te staan bij de dierbare momenten die nu verder zullen leven in herinnering. Dat is waar ik voor sta als uitvaartverzorger. Mijn naam is Suzanne Schierbeek, uitvaartverzorger van Monuta in Lelystad, Nunspeet en Harderwijk. Na 16 jaar in de zorg te hebben gewerkt en daar mensen te hebben mogen begeleiden naar hun levenseinde, ben ik eindelijk aan mijn droombaan begonnen. Ik ben geboren en getogen in deze stad. Hoe bijzonder is het dat ik in mijn eigen stad het gezicht van Monuta mag zijn! De stad en de mentaliteit van de mensen hier zijn mij vertrouwd. Daardoor kan ik mijn prachtige beroep op een natuurlijke manier uitvoeren. Wat ik daarbij belangrijk vind is dat het afscheid van een dierbare tastbaar blijft in de herinnering en dat de nabestaanden een fijn gevoel overhouden aan het samen organiseren en toeleven naar deze emotionele dag. Het vertrouwen krijgen en ontzorgen in deze kwetsbare periode zie ik voor mij als een belangrijke rolinvulling. Ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat ik mag krijgen van de nabestaanden.