Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0117 - 452 309

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Kistdragers lopen met kist

Begrafenis regelen in Oostburg

Veel streekgenoten kiezen voor een begrafenis. Monuta Isabelle Braem is in meerdere plaatsen in te schakelen als uw uitvaartverzorger. Dit betekent dat u uit vele begraafplaatsen kunt kiezen. Vaak heeft iedere stad en ieder dorp zijn eigen begraafplaats. De begrafenis regelen in Oostburg en omgeving kan bijvoorbeeld in Breskens, Oostburg, IJzendijke, Nieuwvliet, Hoek, Terneuzen en Philippine. Wilt u gebruik maken van een natuurbegraafplaats? Dan kunnen we ook uitwijken naar natuurbegraafplaats de Hoevens, centraal in de driehoek Breda-Tilburg-Turnhout. Deze bijzondere begraafplaats biedt de mogelijkheid tot het begraven van een kist of urn, midden in de natuur. Van de kist, tot aan de dragers en het rouwvervoer, Monuta Isabelle Braem staat u bij.

0117 - 452 309
Man tijdens begrafenisdienst

Crematie regelen in Oostburg

Wanneer wordt gevraagd een crematie te regelen in gemeente Sluis, Philippine, Biervliet, Sluiskil, Sas van Gent en Hoek, kunt u op Monuta Isabelle Braem rekenen. Op verzoek kan dit ook buiten dit gebied. In Zeeuws–Vlaanderen bevindt het crematorium zich in Terneuzen, maar als u Belgische familie heeft kiest u misschien niet voor dit crematorium. Dan kunt u ook bij het crematorium in Brugge terecht. Wilt u gebruik maken van een ander crematorium? Dat kan vanzelfsprekend ook. U heeft de vrije keuze in crematoria. Na het regelen van de crematie in Oostburg of omgeving, kunt u de as bijvoorbeeld uitstrooien in het gedenkbos van Hoek. Hier heeft u de mogelijkheid om een gedenkboom te planten. Daar mag u dan ook de as verstrooien. Vanuit Sas van Gent, Philippine, Hoek, Sluiskil, Biervliet en gemeente Sluis kunt u dit bos goed bereiken.

0117 - 452 309
Roos op grafsteen

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart in Oostburg? Neem gerust contact op. Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht bellen.

0117 - 452 309