Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0117 - 452 309

Uitvaartcentrum en crematorium Terneuzen

Wanneer u op zoek bent naar een uitvaartcentrum in de omgeving van Oostburg, kunt u bijvoorbeeld terecht bij Monuta Crematorium Terneuzen. De locatie biedt alle mogelijkheid om de gehele uitvaart op één plek te laten plaatsvinden: vanaf het moment van overlijden, de opbaring, de plechtigheid en de samenkomst achteraf in de koffiekamer.
Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak
Image
Crematorium Terneuzen aula kist
Image
Crematorium Terneuzen aula piano
Image
Crematorium Terneuzen aula

Aula

De aula van Crematorium Terneuzen is zowel geschikt voor grote als kleine gezelschappen. Er staan twee familiebanken waar de directe nabestaanden kunnen plaatsnemen. U kunt gebruik maken van de aanwezige piano en er is een beamer voor het tonen van foto’s en video’s. In de sfeervolle koffiekamer kunt u na de plechtigheid samenkomen. Naast de aula is er een kleinere aula; ‘De Huiskamer’. Met een intiem gezelschap van 35 personen kunt u hier afscheid nemen.

0117 - 452 309
Image
Crematorium Terneuzen opbaren
Image
Crematorium Terneuzen huiskamer
Image
Crematorium Terneuzen opbaren

Opbaren

Crematorium Terneuzen beschikt over vier sfeervolle 24-uurs kamers waar uw overleden dierbare kan worden opgebaard. Een afspraak maken om uw overleden dierbare te bezoeken is niet nodig. Met een eigen sleutel kunt u op elk gewenst moment van de dag terecht. U bent de enige die toegang heeft tot de kamer. Daarom kunt u de kamer inrichten met persoonlijke spullen. Er is een keuken en toilet aanwezig waarvan u gebruik kunt maken. Neem contact op met Monuta Isabelle Braem om de mogelijkheden voor een uitvaart bij Uitvaartcentrum en Crematorium in Terneuzen te bespreken. 

0117 - 452 309