Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0117 - 452 309

Team Monuta
Isabelle Braem

Onze uitvaartverzorgers

Isabelle Braem

Het zorgzame zat er bij mij al vroeg in. Sinds mijn 17de ben ik werkzaam als verpleegkundige en in al die jaren heb ik verschillende kanten van dit mooie beroep mogen ervaren. In die periode heb ik zorg mogen verlenen aan terminale patiënten en zijn of haar naasten. In die periode is bij mij de passie ontstaan voor het vak uitvaartverzorger. Ik vind het nog steeds bijzonder om mijn medemensen in een voor hen zo verdrietige en moeilijke periode te steunen. Samen gaan we op zoek naar de mogelijkheden om het afscheid zo passend en speciaal mogelijk te maken. Ik wil uitvaarten regelen die het leven van de overledene laat zien, een gedenkwaardig en onvergetelijk eerbetoon aan datgene wat uw dierbare uniek maakte. En hoe moeilijk het afscheid ook is, ik ben ervan overtuigd dat een goed verzorgd afscheid, nabestaanden helpt bij het rouwproces. Daar draag ik als uitvaartverzorger aan bij. Met mijn opgedane kennis en ervaring als uitvaartverzorger bij Monuta in de voorgaande jaren, ben ik begin 2017 voor mijzelf begonnen. Onder de naam Monuta Isabelle Braem ben ik uitvaartondernemer in West en Midden Zeeuws-Vlaanderen. Als echte West-Zeeuwse ben ik er trots op in deze mooie regio te werken als uitvaartondernemer.