Waarom Monuta Richard Ensing?

  • Uw wensen staan centraal
  • Open en toegankelijk
  • Persoonlijk betrokken
  • Kwaliteit en creativiteit
  • Register uitvaartverzorger en houder keurmerk

Waardering

Klanten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een
9,3
Gebaseerd op 81 recensies

Een persoonlijke uitvaart in Goes en op Noord- en Zuid Beveland

Monuta Richard Ensing verzorgt uitvaarten in de gemeenten Goes, Kapelle, Reimerswaal, Borsele en Noord Beveland. Op verzoek ook daarbuiten. Dag en nacht sta ik voor u klaar. Ook als u niet of ergens anders bent verzekerd. Ik ben niet de standaard uitvaartverzorger die u zou verwachten. Ik vind het belangrijk om in de dagen na het overlijden tussen de familie te staan. Persoonlijke aandacht vind ik belangrijk, zodat we de uitvaart echt vorm kunnen geven zoals u dat wilt of de overledene dit had gewenst.

Ik kom dagelijks bij u langs

Vanaf het moment van overlijden tot aan de uitvaart ziet u mij bijna elke dag. Al is het maar voor een praatje of een glaasje water . Soms is het gewoon fijn even uw hart te kunnen luchten. Ook als alles al is geregeld merk ik dat het prettig is als nabestaanden vragen kunnen stellen. Maar gesprekken hoeven niet alleen maar somber te zijn. Soms komt het voor dat we lachen om de herinneringen aan uw overleden dierbare.

De uitvaart werd verzorgd door Richard Ensing. Hij heeft dit zeer correct gedaan. Het persoonlijk contact gaf ons een 'warm' gevoel.” - De heer Janse

Lees hier nog meer recensies over mijn uitvaartverzorging

Details tijdens de plechtigheid

Bij de uitvaart zelf vind ik het belangrijk om uw gasten netjes te ontvangen. Om ook aan de gasten echt aandacht te geven. Ik let op de kleine details tijdens de plechtigheid. Zodat u daar niet naar om hoeft te kijken.

Zeeuwse uitvaart

Een uitvaart hoeft niet meer standaard afgesloten te worden met koffie en cake. Er is veel mogelijk. Denk aan een Zeeuwse uitvaart met een Zeeuwse knop op de kist en bolussen achteraf. Maar ook een ander thema kan natuurlijk. Of denk aan een uitvaart op een heel andere locatie, wanneer de overledene bijvoorbeeld altijd op de boerderij te vinden was. Of vervoer alle gasten in een rouwbus. Ik werk nauw samen met plaatselijke ondernemers voor bijvoorbeeld de locaties, bloemen en het vervoer.

Uitvaartwensen bespreken

Misschien denkt u weleens na over de verzorging van uw eigen uitvaart. Over wat u is opgevallen bij een andere uitvaart en zelf ook graag zou willen, of juist niet. Ik kom graag bij u langs om met u door te nemen wat er allemaal mogelijk is, en om te kijken wat uw wensen zijn. We kunnen deze vrijblijvend op papier zetten. Zo ontzorgt u uw nabestaanden en kunnen zij bepaalde keuzes makkelijker maken. Zij hebben het immers al moeilijk genoeg.

 

Neem contact op over een uitvaart