Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0165 - 534 304

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Opbaarkist met bloemstuk

Begrafenis regelen in Roosendaal

Wanneer wij de begrafenis regelen in Roosendaal, kunt u op veel verschillende begraafplaatsen terecht in de omgeving. Denk hierbij aan de Rooms Katholieke Begraafplaats of begraafplaats de Zegestede. Ieder dorp heeft vaak haar eigen begraafplaatsen. Veel van deze begraafplaatsen horen bij een bepaalde parochie, maar er zijn ook algemene begraafplaatsen in Roosendaal en omgeving. Iedere plek heeft zijn eigen karakter. Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze.

0165 - 534 304
Man tijdens begrafenisdienst

Crematie regelen in Roosendaal

Wanneer wij een crematie regelen in Roosendaal en omgeving, bent u vrij om te kiezen voor een crematorium dat het beste bij uw wensen past. Wij zijn niet gebonden aan een bepaalde plek en kunnen overal in Nederland de crematie voor u verzorgen. Wij komen regelmatig bij het Monuta crematorium aan de Tuinzigtlaan in Breda, dat op nog geen half uur van ons uitvaartcentrum gelegen is. Maar u kunt in de regio ook terecht in Oosterhout, Bergen op Zoom en Roosendaal zelf. Monuta De Groen staat u bij tijdens het regelen van de crematie.

0165 - 534 304
Crematorium Roosendaal

Crematorium Roosendaal

In de buurt van Roosendaal zijn er verschillende crematoria beschikbaar. Onze lokale uitvaartverzorgers kunnen u bijstaan in het regelen van een uitvaart in één van de bekende crematoria in Roosendaal. Wij geven u graag een overzicht wanneer u op zoek bent naar een crematorium in Roosendaal.

Crematorium Zegestede - Roosendaal

Crematorium Zegestede is gelegen aan de Rucphensebaan in Roosendaal. Het is een modern crematorium met een serene en rustige omgeving. Ze bieden verschillende faciliteiten voor afscheidsdiensten, waaronder meerdere aula's, een familiekamer en een sfeervol restaurant. Crematorium Zegestede heeft ook een natuurbegraafplaats waar nabestaanden de mogelijkheid hebben om de as van hun dierbare te verstrooien.

Crematorium Zoomstede - Bergen op Zoom

Hoewel het niet direct in Roosendaal ligt, bevindt Crematorium Zoomstede zich in de nabijgelegen stad Bergen op Zoom. Het crematorium heeft moderne faciliteiten en biedt meerdere aula's voor de afscheidsdienst. Ze hebben ook een condoleanceruimte en een strooiveld. Crematorium Zoomstede hecht waarde aan persoonlijke wensen en kan helpen bij het organiseren van een passende herdenkingsdienst.

Crematorium Zuylen - Breda

Hoewel het zich niet in Roosendaal bevindt, is Crematorium Zuylen een andere optie in de nabijgelegen stad Breda. Zoals eerder vermeld, is het een modern crematorium met verschillende faciliteiten, waaronder meerdere aula's, een crematieruimte en een condoleanceruimte. Ze bieden ook diverse mogelijkheden voor de invulling van de afscheidsdienst en catering.

0165 - 534 304
Rouwbloemen worden op kist geplaatst

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden rondom het regelen van een uitvaart in Oudenbosch, Zegge, Hoeven, Bosschenhoofd, Oud Gastel, Stampersgat, Kruisland, Standdaarbuiten, Dinteloord, Roosendaal, Nispen, Wouw, Wouwse Plantage, Heerle, Moerstraten, Klundert, Fijnaart, Heijningen, Oudemolen Nb en Willemstad Nb? Dan helpen wij u graag verder. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

0165 - 534 304