Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0165 - 534 304

Uitvaartcentrum in Roosendaal

Monuta De Groen is gelegen aan de Bergrand 236 in Roosendaal. Het uitvaarcentrum is goed bereikbaar en er zijn genoeg parkeermogelijkheden. Ons uitvaartcentrum in Roosendaal heeft een moderne uitstraling, en kijkt uit op een prachtige binnentuin met vijver. Er zijn drie ronde rouwkamers, waarvan één 24-uurskamer waar u afscheid kunt nemen van uw dierbare wanneer u dat zelf wilt. Ook kunt u de afscheidsdienst vanuit ons uitvaartcentrum regelen. Zo regelt u de hele uitvaart op één plek.
Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak
Image
Rouwkamer uitvaartcentrum De Groen Roosendaal
Image
Rouwkamer uitvaartcentrum De Groen Roosendaal

Rouwkamers

Ons uitvaartcentrum heeft drie ruime rouwkamers waarvan één 24-uurskamer. U bent de enige die toegang heeft tot deze kamer, dus u kunt de kamer op een persoonlijke manier inrichten door er bijvoorbeeld foto’s of andere persoonlijke spullen te plaatsen. Bij de 24-uurskamer zijn alle faciliteiten aanwezig die u nodig heeft en er is een cd-speler aanwezig waar u uw eigen muziek op kan afspelen. Zo kunt u op een persoonlijke manier afscheid nemen van uw dierbare.

0165 - 534 304
Image
Aula uitvaartcentrum De Groen Roosendaal
Image
Aula uitvaartcentrum De Groen Roosendaal

Aula

De aula in ons uitvaartcentrum is stijlvol ingericht en heeft een open en lichte uitstraling. De aula biedt ruimte aan ongeveer 80 personen en is toegankelijk voor minder validen. Persoonlijk afscheid nemen staat centraal tijdens de plechtigheid. De plechtigheid kan geheel naar eigen wens worden ingevuld, bijvoorbeeld met (live)muziek, sprekers en eigen rituelen. Mensen van elke cultuur en religie kunnen bij ons op een traditionele manier afscheid nemen van hun dierbare. Wij bespreken de mogelijkheden graag met u. 

0165 - 534 304
Image
Koffieruimte uitvaartcentrum De Groen Roosendaal
Image
Koffieruimte uitvaartcentrum De Groen Roosendaal

Condoleance en catering

U kunt in onze aula ook een condoleance of koffietafel houden. De cateringmogelijkheden zijn zeer divers. U kunt kiezen voor een eenvoudige koffietafel, maar ook een uitgebreide catering behoort tot de mogelijkheden. 

0165 - 534 304