Uitvaartverzorgers

Heeft u vragen over de mogelijkheden en ontwikkelingen binnen de uitvaartzorg of over de plaatselijke mogelijkheden? U kunt bij ons terecht. Wij luisteren naar u en reiken ideeën aan die de uitvaart een persoonlijk tintje kunnen geven. Zo begeleiden wij u bij het maken van keuzes die op en rond de dag van de uitvaart samen de laatste herinnering vormen aan de overledene.

Jolanda Nieuwlaat

Register uitvaartverzorger
Roosendaal

Sinds juli 2017 ben ik werkzaam bij Monuta De Groen. Ik ben geboren en getogen in Roosendaal en ken de lokale gebruiken, tradities en afscheidslocaties bij u in de buurt. De rode draad in mijn gehele loopbaan is dienstverlening en het opbouwen van langdurige relaties. Ik hecht waarde aan een persoonlijke en betrouwbare benadering en echt iets kunnen betekenen voor een ander.

Meer over mij

Jo De Meyer

Uitvaartverzorger
Breda

Samen met de familie wil ik een onvergetelijk en respectvol afscheid verzorgen voor hun overleden dierbare. Ik wil een afscheid waar iedereen met een goed gevoel op terug kijkt, omdat deze precies zo was zoals zij het wilden.

Meer over mij

Team uitvaartassistenten

Uitvaartassistent

De uitvaartassistenten van Monuta Breda begeleiden de nabestaanden in het uitvaartcentrum of thuis en helpen bij vragen. Ook verzorgen zij de overledene en ondersteunen ze de uitvaartverzorgers bij alle voorkomende werkzaamheden rondom het verzorgen van een uitvaart.

Lees wat hen zo aanspreekt om te werken in de uitvaartzorg.

Meer over mij

Waarom Monuta De Groen?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Sfeervolle aula en 24-uurskamer
  • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken

Werkgebied

Oudenbosch, Zegge, Hoeven, Bosschenhoofd, Oud Gastel, Stampersgat, Kruisland, Standdaarbuiten, Dinteloord, Roosendaal, Nispen, Wouw, Wouwse Plantage, Heerle, Moerstraten, Klundert, Fijnaart, Heijningen, Oudemolen Nb en Willemstad Nb