Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0165 - 534 304

Team Monuta
Roosendaal

Onze uitvaartverzorgers

Jolanda Nieuwlaat

Sinds juli 2017 ben ik werkzaam bij Monuta De Groen. Ik ben geboren en getogen in Roosendaal en ken de lokale gebruiken, tradities en afscheidslocaties bij u in de buurt. De rode draad in mijn gehele loopbaan is dienstverlening en het opbouwen van langdurige relaties. Ik hecht waarde aan een persoonlijke en betrouwbare benadering en echt iets kunnen betekenen voor een ander. Als een dierbare overlijdt begeleid ik families bij het afscheid. Op zo een persoonlijk moment als dit sta ik u en uw familie bij en neem ik de zorg weg. Wanneer de nabestaanden tevreden zijn ben ik dat ook. Ik vind het belangrijk dat u met een goed gevoel op het afscheid terug kan kijken. Ook vooraf kan ik de mogelijkheden met u doornemen. Zodat u en uw nabestaanden precies weten wat de mogelijkheden zijn rondom een afscheid.

Erwin Aarts

Wat voor mij als uitvaartverzorger belangrijk is en waar ik ook echt naar streef is om samen met de nabestaanden op een mooie, respectvolle en gedenkwaardige wijze afscheid te nemen van hun overleden dierbare. Een afscheid waar de families jaren later nog met een fijn gevoel op terug kunnen kijken, wetende dat zij hun dierbare een afscheid hebben gegeven zoals de overledene dit zou willen en zichzelf in herkend zou hebben. Door van begin tot eind het aanspreekpunt te zijn voor de families en zo veel mogelijk zorg weg te nemen hoop ik rust te creëren zodat ze weten waar ze aan toe zijn en bij wie ze moeten zijn in een voor hun toch al emotionele en onwerkelijke periode.

Eline Waalwijk

Mijn naam is Eline Waalwijk. Ik woon samen met mijn vriend en twee kinderen in Fijnaart. In april 2022 heb ik de switch gemaakt van Notarisklerk naar uitvaartverzorger bij Monuta.

Ik heb voor deze switch gekozen omdat ik het een bijzonder mooi beroep vind. Op een heel persoonlijk en intiem moment stap ik binnen om u als nabestaande te begeleiden in een moeilijke periode.

Samen met u een passend, persoonlijk en waardig afscheid regelen is waar ik voor sta. Dat aller laatste moment van afscheid nemen moet perfect zijn.

Het geeft veel waarde dat u, ondanks het verdriet en het gemis, toch met een goed gevoel kunt terugkijken op het afscheid.

Ook vóór een overlijden kom ik graag in contact met u. Ik hoor graag wat uw wensen zijn en samen bekijken we wat de mogelijkheden zijn.

Praten over afscheid geeft rust, zowel bij u als uw nabestaanden.