Uitvaart regelen Rotterdam-Zuid

010 - 293 04 22 24/7 bereikbaar

Er komt veel op u af als een dierbare overlijdt. Op dat moment wilt u waarschijnlijk met de nabestaanden samenzijn om afscheid te nemen en te rouwen om het verlies. Toch moet er ook in korte tijd veel worden geregeld. De uitvaartverzorgers van Monuta Memoriam in Rotterdam nemen graag de praktische zaken uit handen.

Voor een bijzonder afscheid

De uitvaartverzorgers van Monuta Memoriam staan dag en nacht voor u klaar. Samen met u zorgen zij voor een bijzonder afscheid van uw overleden dierbare in onder andere Rotterdam, Rhoon, Poortugaal en omgeving. We denken met u mee en dragen ideeën aan waar nodig.

Begrafenis regelen

Wanneer u kiest voor een begrafenis kunnen we terecht bij verschillende begraafplaatsen in Rotterdam en omgeving. Komt u uit de regio Zuid dan leest u op onze pagina begrafenis regelen op welke begraafplaatsen we regelmatig komen. Uiteraard kunnen we ook buiten Rotterdam een begrafenis regelen als u dat wenst, als u bijvoorbeeld in Rhoon of Poortugaal woont. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden over begraven.

Crematie regelen

Ook voor het regelen van een crematie kunt u bij Monuta Rotterdam terecht. Op onze pagina crematie regelen leest u bij welke crematoria u terecht kunt. Wilt u echter gebruikt maken van een crematorium ergens anders in de regio, dan is dat natuurlijk geen probleem. Samen met u regelen we een uitvaart dat past bij uw overleden dierbare.

Voor elk budget

Monuta Memoriam in Rotterdam Zuid is er voor iedereen en voor elk budget. Een uitvaart hoeft niet duur te zijn. Wij luisteren graag naar uw wensen als het gaat om de keuze voor de locatie of de invulling van de catering. Het gaat er om dat we samen een persoonlijk afscheid kunnen verzorgen dat past bij uw wensen en de wensen van uw overleden dierbare. Samen met u geven wij vorm aan de uitvaart die past bij de afkomst en het geloof van uw overleden dierbare.

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden rondom het regelen van een uitvaart in Rotterdam, Rhoon, Poortugaal en omgeving? Dan helpen wij u graag verder. Wij kunnen een uitvaart regelen die volledig aan uw wensen voldoet. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Waarom Monuta Rotterdam?

  • Goed bereikbaar met openbaar vervoer
  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Zeer ruime parkeerplaatsen
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart

Werkgebied

Krimpen aan den IJssel, Krimpen aan de Lek, Ouderkerk aan den IJssel, Lekkerkerk, Alblasserdam, Kinderdijk, Bleskensgraaf Ca, Molenaarsgraaf, Brandwijk, Ottoland, Goudriaan, Ridderkerk, Barendrecht, Heerjansdam, Rotterdam, Rhoon, Poortugaal, Hoogvliet Rotterdam, Vondelingenplaat Rt, Botlek Rotterdam, Europoort Rotterdam, Maasvlakte Rotterdam, Spijkenisse, Hekelingen, Oud Beijerland, Nieuw Beijerland, Piershil, Goudswaard, Mijnsheerenland, Westmaas, Heinenoord, Numansdorp, Zuid-Beijerland, Klaaswaal, Strijen, Strijensas, Mookhoek, s-Gravendeel, Puttershoek, Maasdam, Dordrecht, Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht, Wijngaarden Zh, Schelluinen, Werkendam, Giessen, Hellevoetsluis, Pernis, Westvoorne