Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0800 – 023 05 50

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Opbaarkist met bloemstuk

Begrafenis regelen in Scheveningen

Er zijn meerdere begraafplaatsen in Scheveningen en omgeving. Iedere begraafplaats heeft zijn eigen karakter en mogelijkheden. In Den Haag vindt u de Algemene Begraafplaats aan de Kerkhoflaan. Deze begraafplaats is ontworpen door de Haagse stadsarchitect Zeger Reyers en heeft een Schevenings deel waar u ook de afscheidsdienst kunt regelen. Een andere karakteristieke begraafplaats in de omgeving van Scheveningen is Begraafplaats Oud Eik en Duinen. Op deze begraafplaats die gesticht is in 1247 kunt u een wandelroute volgen langs de graven van bekenden Nederlanders zoals Louis Couperus, Willem Drees en Jean Louis Pissuisse. Op het terrein van Oud Eik en Duinen vindt u ook het Monuta Innemee uitvaartcentrum. Hier kunt u terecht voor het opbaren, organiseren van de afscheidsdienst en de catering achteraf. Wanneer wij een begrafenis regelen in Scheveningen, staan wij u tijdens iedere stap bij. Wij regelen de begrafenis zoals u dat graag wilt.

0800 – 023 05 50
Drie mensen lopen met bloemen in de hand

Crematie regelen in Scheveningen

Wanneer wij de crematie regelen in Scheveningen, kunnen we overal terecht om een passend afscheid van uw overleden dierbare te verzorgen. In Scheveningen zelf is geen crematorium, maar er zijn in de omgeving genoeg mogelijkheden. Zo komen wij regelmatig in het moderne en stijlvolle pand van Crematorium Meerbloemhof in Zoetermeer. Dit crematorium ligt naast het uitvaartcentrum van Monuta Ogier en heeft een ruime aula met moderne voorzieningen en een uitgebreid catering assortiment. Ook zijn er multiculturele crematies mogelijk. Monuta is er ook voor u als u ergens anders een crematie wilt regelen. U heeft de vrije keuze en wij staan u overal in Nederland bij. Voor een crematie in Scheveningen bent u bij ons aan het juiste adres.

0800 – 023 05 50
Rouwbloemen worden op kist geplaatst

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart in Scheveningen? Neem gerust contact op. Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht bellen.

0800 – 023 05 50