Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0800 – 023 05 50

Team Monuta
Scheveningen

Onze uitvaartverzorgers

Danielle van der Steen

Toen ik aan mijn omgeving vertelde dat ik de grote stap ging maken om als uitvaartverzorger bij Monuta te gaan werken, reageerde niemand verbaasd. ‘Echt iets voor jou!’, hoorde ik. Vooral het ‘lezen’ en aanvoelen van mensen, hun gevoel en hun wensen, is iets dat mij goed ligt. Dit maakt dat ik goed kan inspelen op de situatie en de wensen van de familie, zodat we met elkaar een persoonlijk afscheid kunnen organiseren. Vaak hoor ik van families dat ze mij een fijne uitvaartverzorger vinden. Prettig in de omgang, betrokken, warm, vriendelijk, verzorgd en met liefde voor het vak. Die terugkoppeling is fijn om te horen. Het mooiste cadeau dat ik van de families ontvang, is het vertrouwen dat ik krijg om samen met hen de uitvaart van hun dierbare te mogen organiseren. En als ik dan na afloop afscheid neem van de nabestaanden en de uitvaart helemaal naar wens is verlopen, ben ik oprecht trots op mijn werk en vind ik dit het mooiste vak dat bestaat!

Jack den Heijer

De steun mogen zijn bij iedere uitvaart, dat is mijn drijfveer om als uitvaartverzorger bij Monuta te werken. De uitvaart op een manier vormgeven die recht doet aan de overledene en ervoor zorgen dat de nabestaanden een passend afscheid kunnen nemen. Mijn doel als uitvaartverzorger in Scheveningen is om families te ontzorgen als zij het zo hard nodig hebben. Dat doe ik met passie, maar vooral ook met empathie. Het grootste compliment dat ik dan ook kan krijgen is de vraag of ik de uitvaart ook voor de nabestaande wil regelen. Dan weet ik dat ik mijn werk goed heb gedaan. Als geboren Scheveninger ken ik de lokale gebruiken en locaties. Tijdens een gesprek met een familie die ik begeleid komt regelmatig de vraag: ‘Van wie ben je d’r ien’. Met mijn 25 jaar horeca-ervaring heb ik gevoel voor de wensen van mensen, en doe ik er alles aan om een uitvaart te regelen die bij de wensen van de nabestaanden past.