Actueel

Uitreiking cheque door het MCF aan het Inloophuis Hoogvliet

Op 31 maart ontving het Inloophuis Hoogvliet een cheque van het Monuta Charity Fund (MCF). De cheque werd uitgereikt door relatiebeheerder Monuta en ambassadeur van het MCF Anette Kooij-Leermakers en uitvaartverzorgster in de regio's Spijkenisse en Hoogvliet Mieke Penne aan Wilma van de Wende. Zij is de draaiende motor achter het Inloophuis en zet zich hier iedere dag weer volledig voor in.

Monuta Charity Fund geeft cheque aan “De muzikale goochelkoffer”

Monuta Charity Fund heeft een cheque aangeboden aan het project “De muzikale goochelkoffer”. Anette Kooij, relatiebeheerder van Monuta Rijnmond, is ambassadeur van het Monuta Charity Fund . Zij bezocht enkele maanden geleden en was zeer onder de indruk van wat de Stichting My Breath My Music voor kinderen met ernstige motorische beperkingen te bieden heeft. Monuta Rijnmond besloten om het project “De muzikale goochelkoffer” te steunen.

Vader en dochter in aangrijpende commercial Monuta

In de nieuwe Monuta commercial ‘Vader en dochter’ staan opnieuw nabestaanden centraal. Want; nabestaanden hebben het al moeilijk genoeg.

De aangrijpende commercial toont hoe een man worstelt met het feit dat hij zijn dochter moet vertellen dat een dierbare is overleden. Wie deze dierbare is, laat Monuta in het midden en over aan u als kijker. Bekijk de nieuwe commercial van Monuta.