Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
046 - 451 3572

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Groep mensen nemen afscheid op begraafplaats

Begrafenis regelen in Sittard

Wij kunnen op veel plekken de begrafenis regelen in Sittard en omgeving. Ieder dorp heeft vaak meerdere begraafplaatsen die bij een bepaalde parochie horen. Ook zijn er algemene begraafplaatsen te vinden. U heeft voor een begraafplaats de keus uit meerdere begraafplaatsen in onder andere Geleen, Sittard, Grevenbicht en Holtum. Ook is er een speciale Joodse begraafplaats in Sittard.

046 - 451 3572
Roos op grafsteen

Crematie regelen in Sittard

Wanneer wij een crematie regelen in Sittard en omgeving, zijn wij niet gebonden aan een bepaald crematorium. In onze regio vindt u een crematorium in Sittard waar u terecht kunt. Maar regelt u liever de crematie in een ander crematorium? Dan is dat ook mogelijk. U heeft de vrije keuze in crematoria door heel Nederland. Het is zelfs mogelijk om voor het organiseren van een uitvaart of koffietafel te kiezen voor een andere locatie dan een crematorium. Denkt u voor Sittard bijvoorbeeld aan de Stadbroekermolen, Oase, Oos Kaar en De vief Heringe. Of in Geleen aan Biesenhof. Wij staan u overal bij.

046 - 451 3572
Rouwbloemen worden op kist geplaatst

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart in Sittard en omgeving? Uitvaartverzorgers Erwin en Arno en gastdames Esther en Marion staan met warmte en begrip voor u klaar in de plaatsen Sittard, Born, Buchten, Holtum, Papenhoven, Obbicht, Grevenbicht, Urmond, Limbricht, Einighausen, Guttecoven, Munstergeleen, Windraak, Puth, Geleen, Stein, Sweikhuizen, Spaubeek, Elsloo en Beek? Neem gerust contact op. Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht bellen.

046 - 451 3572