Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
046 - 451 3572

Uitvaartcentrum in Sittard

Wij regelen graag de uitvaart voor u in het uitvaartcentrum van Monuta Wauben in Sittard. U kunt hier terecht voor het opbaren van uw overleden dierbare, waarna u zelf bepaalt waar u de afscheidsdienst, en condoleance of koffietafel wilt organiseren.
Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak
Image
Uitvaartcentrum Wauben Sittard gebouw
Image
Uitvaartcentrum Wauben Sittard gebouw

Uitvaartcentrum Wauben in Sittard

Het uitvaartcentrum van Monuta Wauben in Sittard, ligt op een apart gedeelte van de RK Urnenhof van de H. Bernadette kerk. U kunt het uitvaartcentrum bereiken via een kloostergang aan de rechter zijkant van de kerk. Op de dag van de uitvaart is het mogelijk om uw overleden dierbare vanuit het uitvaartcentrum te begeleiden. Hierbij is muzikale ondersteuning van het carillon in de kerk mogelijk. 

046 - 451 3572
Image
Gastvrouw ontvangst in woonkamer uitvaartcentrum Wauben Sittard
Image
Woonkamer uitvaartcentrum Wauben Sittard

Woonkamer

Het uitvaartcentrum heeft een gezamenlijke woonkamer. Hier wordt u met een kopje koffie of thee door de gastdame ontvangen.

046 - 451 3572
Image
Rouwkamer uitvaartcentrum Wauben Sittard
Image
Rouwkamer uitvaartcentrum Wauben Sittard

Opbaarkamers

In Sittard beschikt Monuta Wauben over twee opbaarkamers. Na het maken van een afspraak, bent u van harte welkom om in een warme en huiselijke sfeer afscheid te nemen van uw dierbare.

046 - 451 3572