Uitvaartverzorgers

Onze uitvaartverzorgers hebben veel ervaring met het verzorgen van een uitvaart. Onze dienstverlening kenmerkt zich door onze betrokkenheid en een persoonlijke benadering.

U kunt bij ons terecht voor advies over alle mogelijkheden en ontwikkelingen binnen de uitvaartzorg. Daarnaast zijn wij in het bijzonder bekend met alle plaatselijke mogelijkheden. Door naar u te luisteren en ideeën aan te reiken, geven wij samen een persoonlijk tintje aan de uitvaart. Zo begeleiden wij u bij het maken van keuzes die op en rond de dag van de uitvaart samen de laatste herinnering vormen aan uw dierbare.

Miriam Vennekens

Uitvaartverzorger

Iedereen verdient een afscheid met aandacht. Een persoonlijk afscheid, dat draait om wat de overledene bijzonder maakt. Om wat hij of zij belangrijk vond in het leven en betekende voor de mensen om hem/haar heen. Ik zet me daar graag voor in. De wensen van de overledene en naasten staan voor mij voorop. Uiteraard betrek ik de nabestaanden bij het vormgeven van het afscheid. U kunt alles door mij laten regelen, maar we kunnen het ook samen doen.

Meer over mij

Paul Beurskens

Uitvaartverzorger

Na een overlijden is het belangrijk dat het afscheid op een waardevolle, persoonlijke en passende manier wordt ingevuld. Betrokken, integer, oprecht en empathisch, vier kernwaarden die karakteriserend voor mij zijn. Deze kernwaarden gebruik ik dagelijks om nabestaanden centraal te stellen en hen optimaal te voorzien van een goede dienstverlening. Door ze te informeren, adviseren en inspireren resulteert dit in een onvergetelijk afscheid met een goed gevoel en mooie herinneringen.

Meer over mij

Erwin Hovens

Uitvaartverzorger

Iedere uitvaart is bijzonder, klein of groot dat maakt niet uit. De persoonlijke wensen van de overledene en/of nabestaanden vertalen naar een de werkelijkheid. Met of zonder dienst in een kerk of crematorium of zelfs een externe locatie. Alles kan tegenwoordig. 24/7 bereikbaar zijn voor de families. Werk doen dat ertoe doet, echt iets kunnen betekenen voor een ander in moeilijke tijden.

Meer over mij

Rita Peters

Uitvaartassistente

Op jonge leeftijd heb ik mijn zusje verloren en haar uitvaart van dichtbij meegemaakt. Jaren later besefte ik dat een uitvaart ook anders kan worden vormgegeven en het sprak mij erg aan om hieraan te kunnen bijdragen.

Meer over mij

Chris Vaes

Coördinator bedrijfsbureau

Als coördinator draag ik bij aan een waardevol afscheid waar de nabestaanden na een moeilijke periode met een goed gevoel op kunnen terugkijken.

 

Meer over mij

Waarom Monuta Wauben?

  • Klein modern uitvaartcentrum
  • Jarenlange ervaring in het Sittardse
  • Van oudsher familiebedrijf
  • Persoonlijk en betrokken

Werkgebied

Susteren, Roosteren, Nieuwstadt, Born, Buchten, Holtum, Papenhoven, Obbicht, Grevenbicht, Urmond, Sittard, Limbricht, Einighausen, Guttecoven, Munstergeleen, Windraak, Puth, Geleen, Stein Lb, Sweikhuizen, Spaubeek, Elsloo Lb, Beek Lb, Maastricht Airport, Beek Lb