Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
046 - 451 3572

Team Monuta
Sittard

Onze uitvaartverzorgers

Ron van Pol

Voor de nabestaanden is het vaak fijn dat ik veel weet over de lokale gebruiken, de mogelijkheden en de verschillende afscheidslocaties in de regio. Zelf vind ik het daarnaast fijn dat ik er voor nabestaanden kan zijn op een van de moeilijkste momenten in hun leven. Ik verzorg voor hen een afscheid dat naadloos aansluit bij de wensen die de overledene had en de naasten hebben. En dat is ook wat ik belangrijk vind. Want wanneer een dierbare overlijdt, is het voor de naasten prettig dat iemand hen bij staat die weet waar hij over praat.

Arno Cleiren

Het mooiste aan het beroep van uitvaartverzorger vind ik dat ik mensen mag ondersteunen en begeleiden in een tijd waarin de emoties vaak zeer intens zijn. Dicht bij het gevoel van de familie en mijzelf blijven is de basis waaruit ik werk. Aandacht, oprechte interesse en warmte is wat u van mij kunt verwachten. Het ontzorgen van de families staat centraal, natuurlijk naar de behoefte die past. Ik streef ernaar om voor iedereen een passende uitvaart in Sittard en omgeving te verzorgen, waarbij de wensen van de overledene en/of de nabestaanden maximaal worden gerespecteerd. Heeft u vragen of wilt u gewoon eens kennismaken? Neem dan contact met mij op. Ik maak graag tijd om u te ontmoeten.