Uitvaartverzorgers

Onze uitvaartverzorgers hebben veel ervaring met het verzorgen van een uitvaart. Onze dienstverlening kenmerkt zich door onze betrokkenheid en een persoonlijke benadering.

U kunt bij ons terecht voor advies over alle mogelijkheden en ontwikkelingen binnen de uitvaartzorg. Daarnaast zijn wij in het bijzonder bekend met alle plaatselijke mogelijkheden. Door naar u te luisteren en ideeën aan te reiken, geven wij samen een persoonlijk tintje aan de uitvaart. Zo begeleiden wij u bij het maken van keuzes die op en rond de dag van de uitvaart samen de laatste herinnering vormen aan uw dierbare.

Erwin Hovens

Uitvaartverzorger

Iedere uitvaart is bijzonder, klein of groot dat maakt niet uit. De persoonlijke wensen van de overledene en/of nabestaanden vertalen naar een de werkelijkheid. Met of zonder dienst in een kerk of crematorium of zelfs een externe locatie. Alles kan tegenwoordig. 24/7 bereikbaar zijn voor de families. Werk doen dat ertoe doet, echt iets kunnen betekenen voor een ander in moeilijke tijden.

Meer over mij

Miriam Vennekens

Uitvaartverzorger

Iedereen verdient een afscheid met aandacht. Een persoonlijk afscheid, dat draait om wat de overledene bijzonder maakt. Om wat hij of zij belangrijk vond in het leven en betekende voor de mensen om hem/haar heen. Ik zet me daar graag voor in. De wensen van de overledene en naasten staan voor mij voorop. Uiteraard betrek ik de nabestaanden bij het vormgeven van het afscheid. U kunt alles door mij laten regelen, maar we kunnen het ook samen doen.

Meer over mij

Paul Beurskens

Uitvaartverzorger

Na een overlijden is het belangrijk dat het afscheid op een waardevolle, persoonlijke en passende manier wordt ingevuld. Betrokken, integer, oprecht en empathisch, vier kernwaarden die karakteriserend voor mij zijn. Deze kernwaarden gebruik ik dagelijks om nabestaanden centraal te stellen en hen optimaal te voorzien van een goede dienstverlening. Door ze te informeren, adviseren en inspireren resulteert dit in een onvergetelijk afscheid met een goed gevoel en mooie herinneringen.

Meer over mij

Esther Bodelier

Hospitality medewerker

Bij het laatste afscheid van een dierbare, in alle facetten van emoties, geeft het een fijn gevoel als mensen om je heen je steun bieden, troosten, begrip tonen voor je intens verdriet en je helpen dit afscheid draaglijk te maken. Als Hospitality medewerker van Monuta mag en kan ik met passie en heel mijn hart een mooie en vooral dankbare bijdrage leveren in deze moeilijke fase voor nabestaanden!

Meer over mij

Marion Martens

Hospitality medewerker

Ik ben Marion Martens en werk als gastdame bij Monuta. Na 40 jaar in de terminale zorg werkzaam te zijn geweest, werd het voor mij tijd om iets anders te gaan doen. Toch is het bij mijn oude werk in de buurt gebleven, gastdame zijn tijdens rouwbezoeken. Dit houd voor mij in, familie en nabestaanden een steuntje in de rug geven, troost bieden en een luisterend oor hebben in deze voor hun zo zware en moeilijke tijd. Het is heel mooi werk en geeft mij ontzettend veel voldoening.

Meer over mij

Waarom Monuta Wauben?

  • Klein modern uitvaartcentrum
  • Jarenlange ervaring in het Sittardse
  • Van oudsher familiebedrijf
  • Persoonlijk en betrokken

Werkgebied

Susteren, Roosteren, Nieuwstadt, Born, Buchten, Holtum, Papenhoven, Obbicht, Grevenbicht, Urmond, Sittard, Limbricht, Einighausen, Guttecoven, Munstergeleen, Windraak, Puth, Geleen, Stein Lb, Sweikhuizen, Spaubeek, Elsloo Lb, Beek Lb, Maastricht Airport, Beek Lb