Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0599 – 61 32 65

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Kistdragers lopen met kist

Begrafenis regelen in Stadskanaal

Veel mensen in de regio Stadskanaal kiezen voor een begrafenis. Dat is ook terug te zien in het feit dat onze gemeente meerdere begraafplaatsen heeft. Het grote voordeel van Monuta in Stadskanaal, is dat wij al deze locaties kennen en weten wat hier mogelijk is. Kiest u voor een begrafenis, dan nemen wij voor u contact op met de begraafplaats om alles te regelen. Daarnaast hebben wij dankzij Crematorium Cereshof een grote aula. Hier kunt u het afscheid regelen, ook als het om een begrafenis gaat. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen het afscheidin een kerk te houden.

0599 – 61 32 65
Drie mensen lopen met bloemen in de hand

Crematie regelen in Stadskanaal

Voor een crematie in Stadskanaal, vindt u bij ons alles op één locatie. Wij delen ons pand namelijk met Crematorium Cereshof. Daardoor beschikken we over 24-uurskamers, waar u uw overleden dierbare mag bezoeken wanneer u dat wilt. In de ruime en moderne aula kunt u met 170 genodigden afscheid nemen. Verder hebben we een koffiekamer met een terras, waar u de door u gekozen catering kunt laten serveren. Doordat de crematie zelf ook bij ons plaatsvindt, kunt u uw dierbare tot aan de ovenruimte begeleiden. Dit kan u helpen bij het verwerken van het verlies.

0599 – 61 32 65
Rouwbloemen worden op kist geplaatst

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart in Stadskanaal, Westerwolde (Vlagtwedde) en Borger-Odoorn? Neem gerust contact op. Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht bellen.

0599 – 61 32 65