Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0599 – 61 32 65

Uitvaartcentrum in Stadskanaal

Voor een uitvaartcentrum in Stadskanaal, kunt u kiezen voor ons eigen uitvaartcentrum. Deze bevindt zich in hetzelfde pand als Crematorium Cereshof. Maar natuurlijk bent u hier niet aan gebonden. Er zijn ook andere locaties waar u het afscheid kunt regelen. Bijvoorbeeld in een kerk, restaurant of zelfs bij u thuis. Wij denken graag met u mee.
Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak
Image
Uitvaartcentrum Stadskanaal gebouw
Image
Ontvangstruimte uitvaartcentrum Stadskanaal

Uitvaartcentrum Stadskanaal

Doordat ons uitvaartcentrum in Stadskanaal alleen maar met een gang is gescheiden van Crematorium Cereshof, kunt u alles rondom de uitvaart op dezelfde plek regelen. 

0599 – 61 32 65
Image
Aula uitvaartcentrum Stadskanaal
Image
Aula uitvaartcentrum Stadskanaal

Aula en koffiekamer

De ruime en moderne aula in ons uitvaartcentrum, biedt plaats aan zo’n 170 belangstellenden. Er is veel licht en de inrichting is warm. Voor de familie hebben we speciale familiebanken, zodat zij bij elkaar kunnen zitten. De indeling van onze aula in Stadskanaal kunnen we op verzoek aanpassen.

0599 – 61 32 65
Image
Rouwkamer uitvaartcentrum Stadskanaal
Image
Decoratie vazen uitvaartcentrum Stadskanaal

24-uurskamers

U kunt u dierbare opbaren in een 24-uurskamer. Als nabestaande mag u uw dierbare hier op ieder gewenst moment bezoeken. U bepaalt zelf wie toegang krijgt tot deze ruimte. Al onze vier 24-uurskamers zijn modern en warm ingericht. Ook mag u zelf nog persoonlijke voorwerpen of foto’s neerzetten en kunt u uw eigen muziek draaien. In de centrale gang vindt u een koffiehoek en een toilet.

0599 – 61 32 65
Image
Familiekamer uitvaartcentrum Stadskanaal
Image
Ontvangstruimte uitvaartcentrum Stadskanaal

Familiekamer

In de familiekamer kunt u met uw familie samenkomen, voor de afscheidsdienst. Vaak vindt de familie het fijn om hier te verzamelen, nog even rustig met elkaar te praten en samen een kopje koffie of thee te drinken voor het afscheid begint. 

0599 – 61 32 65
Image
Koffiekamer uitvaartcentrum Stadskanaal
Image
Koffiekamer uitvaartcentrum Stadskanaal

Koffiekamer en catering

Na afloop van de uitvaart kunt u alle belangstellenden laten plaatsnemen in de koffiekamer. Deze koffiekamer met terras biedt genoeg ruimte aan alle genodigden. U kunt de genodigden koffie en thee aanbieden, met bijvoorbeeld een notenkoek of cake. Ook is het mogelijk om met bier of wijn te proosten op uw dierbare. Daarbij serveren wij dan vaak een bittergarnituur. En is het lunchtijd? Denkt u dan eens aan broodjes.

0599 – 61 32 65