Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0599 – 61 32 65

Team Monuta
Stadskanaal

Onze uitvaartverzorgers

Brian Klompstra

Mijn vorige baan was binnen de hospitality. Dat was leuk, maar ik wilde graag iets doen wat er echt toe doet. Doordat ik meerdere dierbaren verloor kwam ik in aanraking met de uitvaart.

Als uitvaartbegeleider sta ik dicht bij een familie die afscheid neemt van een dierbare. En afscheid nemen doe je maar één keer. Daarom vind ik het belangrijk dat het een afscheid is zoals de nabestaanden dat willen invullen. En dat het recht doet aan de dierbare die is overleden. Het is best pittig om in een korte tijd veel beslissingen te nemen. Ik vind het fijn daarin te ondersteunen. Ik bied dan hulp door te luisteren en de juiste vragen te stellen.

Persoonlijke wensen helpen bij het verzorgen van een waardig afscheid. Door nu al na te denken over uw afscheid neemt u later twijfel weg bij uw dierbaren.

Dankbaarheid is het mooiste compliment dat ik kan krijgen. Dierbaren zijn dankbaar dat wensen bespreekbaar zijn. Maar ook dankbaar voor de rust, steun en toewijding die ik creëer in een periode van afscheid.