Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0521 - 512638

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Kistdragers lopen met kist

Begrafenis regelen in Steenwijk

Een begrafenis regelen in Steenwijk kan op verschillende begraafplaatsen. Denkt u aan de ruim opgezette begraafplaats De Nieuwe Landen. Maar u kunt ook kiezen voor de monumentale begraafplaats Oud Kallenkote of de algemene begraafplaats aan het kanaal Beukers in Giethoorn. Deze begraafplaats heeft een aanlegsteiger, waardoor het mogelijk is om uw dierbare via het water naar de laatste rustplaats te brengen.

0521 - 512638
Man tijdens begrafenisdienst

Crematie regelen in Steenwijk

Om een crematie te regelen in Steenwijk en omgeving, kunt u kiezen uit verschillende crematoria. Zo kunt u terecht in Meppel, maar ook in Heerenveen en Zwolle. En binnenkort ook bij het nieuw te bouwen crematorium in Steenwijk. Alle crematoria hebben hun eigen specialiteiten. Zo geven de warme kleuren en grote hoge ramen van Crematorium en Uitvaartcentrum Reestborgh in Meppel het gebouw een prettige uitstraling. En in Crematorium Schoterhof in Heerenveen heerst een rustieke en intieme sfeer. Crematorium Haskerpoort in Heerenveen is omgeven door mooie landerijen, terwijl Crematorium Kranenburg op het vroegere ‘Landgoed Kranenburg’ met tal van monumenten is omgeven.

0521 - 512638
Drie mensen lopen met bloemen in de hand

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart in Steenwijk, Tuk, Witte Paarden, Baars, De Pol, Willemsoord, Marijenkampen, Steenwijkerwold, Basse, Zuidveen, Onna, Kallenkote, De Bult, Eesveen, Wapserveen, Giethoorn, Blokzijl, IJsselham, Nederland, Wetering, Scheerwolde, Baarlo, Blankenham, Kuinre, Oldemarkt, Ossenzijl, Kalenberg, Paasloo, Boschoord, Oosterstreek, Zandhuizen, Boijl, Vinkega, Peperga en Meppel? Neem gerust contact op. Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht bellen.

0521 - 512638