Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0521 - 512638

Team Monuta
Steenwijk

Onze uitvaartverzorgers

Sander Groeneveld

Sinds 2010 werk ik als uitvaartverzorger bij Monuta. Mijn passie is het verzorgen van een goede uitvaart. Ik wil families rust en ruimte bieden. Zo kunnen ze goed afscheid nemen en nadenken over hoe de uitvaart eruit moet zien. Ik stel mij dienstverlenend op en zorg ervoor dat de uitvaartwensen van de overledene en/of nabestaande zo passend mogelijk worden ingevuld. Daarvoor bespreek ik de mogelijkheden dan ook goed met de familie. Welk soort kist willen ze, hoe moet de kaart eruit zien, wordt het een begrafenis of crematie en een geestelijk medewerker de dienst of zijn woorden en muziek leidend? Mijn dag is goed wanneer iedereen na een uitvaart met een goed gevoel naar huis gaat en aangeeft dat het afscheid precies zo is gelopen als ze voor ogen hebben gehad.

Klaasje Mulder

Sinds 2020 ben ik uitvaartverzorger bij Monuta. Ik neem de tijd om alle wensen te inventariseren, zodat we gezamenlijk kunnen werken aan een afscheid dat voldoet aan ieders wensen. Ik neem de zorg uit handen en help daar waar nodig, waarbij ik besef dat het bij een uitvaart om de details gaat. Gezamenlijk creëren we een afscheid op maat. Als verdrietige momenten waardevolle herinneringen worden, u met een goed gevoel terugkijkt op het afscheid hebben wij het samen goed gedaan, dan is mijn week geslaagd. 

Frysk of Nederlânsk, wy prate de taal dêr ‘t jo it measte eigen mei binne. 
Fries of Nederlands, wij spreken de taal waar u zich het prettigst bij voelt. 

 

Appie Stoelwinder

Betrokken, open en benaderbaar, zijn vaak de complimenten die ik krijg bij families. Ieder mens is uniek en met een eigen verhaal en wensen daarbij hoort ook een passende uitvaart en ik prijs mij dan ook gelukkig dat ik daar deel vanuit mag maken. Families ontzorgen en bijstaan waar het nodig is. Meedenken en oplossingen aandragen. Samen zorgen voor een passend afscheid, ik kan en doe dit niet alleen, daarom staat er een team professionele collega’s achter mij.  

Niets moet alles mag! / Neat moat alles mei! 

Sietsche Keizer-Welling

Zij die er niet meer zijn blijven toch van waarde. We missen ze elke dag op deze mooie aarde.

Ik werk met mijn hart, hoofd en handen. Niets is mij teveel wanneer ik iets voor een ander kan betekenen. Dankzij mijn jarenlange ervaring in de uitvaartbranche ben ik bekend met de impact van plotseling verlies. Maar ook de ervaringen uit mijn eigen leven helpen mij om het beste uit mijn werk als uitvaartverzorger te halen. Vaak krijg ik te horen dat door mijn benaderbaarheid mensen zich direct op hun gemak voelen bij mij.