Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0521 - 512638

Team Monuta
Steenwijk

Onze uitvaartverzorgers

Inge Boerkamp

Samen met de nabestaanden een dierbare herinnering creëren. Dat is wat ik wil bereiken. En dat maakt mijn werk zo bijzonder om te mogen doen. Wanneer iemand van wie u houdt komt te overlijden, moet er namelijk veel worden geregeld. Mijn taak is om nabestaanden bij te staan en om ze te ondersteunen in die dagen na het overlijden. Ik wil u helpen een mooi afscheid te organiseren. Een persoonlijk afscheid, passend bij wie de overledene was en bij wat de wensen van de naasten zijn. Zo zorg ik er samen met de nabestaanden voor dat de uitvaart een liefdevol loslaten en een goede herinnering wordt.

Klaasje Mulder

Na ruim 25 jaar heb ik in 2020 mijn organisatorische vaardigheden in de cosmetica verruild voor de uitvaartbranche, en daar heb ik geen moment spijt van gehad.

Een uitvaart verzorgen kan ik niet alleen, dat doe je samen, samen met een team om mij heen die een ieder even belangrijk zijn in het geheel. Samen ook met de nabestaanden, een ieder heeft een aandeel in een uitvaart, wat een uitvaart zo bijzonder en persoonlijk maakt.

Niets is onmogelijk en wat onmogelijk lijkt trachten wij mogelijk te maken.

Er zijn mensen die hun wensen in het leven kenbaar hebben gemaakt wat voor nabestaanden fijn is omdat men dan weet wat de overledene graag had gewild als het moment daar is. Het is geen fijn onderwerp om te bespreken als je volop in het leven staat voor velen, maar zo belangrijk wensen te delen want de dood slaat niemand over. Hoe bijzonder is het dat wij dan uw uitvaart op maat naar uw wensen kunnen en mogen uitvoeren.

Ieder mens is bijzonder en een ieder heeft zijn of haar levensverhaal en heeft recht op een waardig en respectvol afscheid.

Het verdriet kan ik niet wegnemen, ontzorgen kan ik wel.

Ontzorgen hoeft niet te stoppen na een uitvaart, ook daarna mag men een beroep op mij doen, bied ik nog steeds een helpende hand of een luisterend oor.

Het vertrouwen dat men heeft in Monuta, dat wij deel mogen uitmaken in iemands leven in zo’n verdrietige periode en hen daarbij te mogen bijstaan voelt als een voorrecht en doen wij met liefde en passie voor het vak, door mensen voor mensen.

Appie Stoelwinder

Betrokken, open en benaderbaar, zijn vaak de complimenten die ik krijg bij families. Ieder mens is uniek en hoort ook een passende uitvaart en ik prijs mij dan ook gelukkig dat ik daar deel vanuit mag maken. Families ontzorgen en bijstaan waar het nodig is. Meedenken en oplossingen aandragen.

Niets moet alles mag!