Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0521 - 512638

Team Monuta
in Steenwijk

Onze uitvaartverzorgers

Inge Koning - Boerkamp

Samen met de nabestaanden een dierbare herinnering creëren. Dat is wat ik wil bereiken. En dat maakt mijn werk zo bijzonder om te mogen doen. Wanneer iemand van wie u houdt komt te overlijden, moet er namelijk veel worden geregeld. Mijn taak is om nabestaanden bij te staan en om ze te ondersteunen in die dagen na het overlijden. Ik wil u helpen een mooi afscheid te organiseren. Een persoonlijk afscheid, passend bij wie de overledene was en bij wat de wensen van de naasten zijn. Zo zorg ik er samen met de nabestaanden voor dat de uitvaart een liefdevol loslaten en een goede herinnering wordt.