Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0115 - 612 881

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Groep mensen nemen afscheid op begraafplaats

Begrafenis regelen in Terneuzen

Voor een begrafenis in Terneuzen en omgeving, kunt u op verschillende begraafplaatsen terecht. Zo kan Monuta Othene een begrafenis regelen op de Zuiderbegraafplaats in Terneuzen zelf. Maar u kunt ook terecht op een begraafplaats in een andere plaats. Denkt u aan begraafplaats Westerzicht in Axel, de algemenen begraafplaatsen in bijvoorbeeld Biervliet, Hoek en Philippine en aan de begraafplaatsen in Sas van Gent, Sluiskil en Zaamslag. Over de mogelijkheden rondom het regelen van een begrafenis, vertellen we u graag meer. U kunt hierbij alles aan ons overlaten. Van de kist tot aan de dragers en het rouwvervoer. Wij regelen de begrafenis, zoals u dat graag wilt.

0115 - 612 881
Man tijdens begrafenisdienst

Crematie regelen in Terneuzen

Een crematie regelen wij voor u in Terneuzen en omgeving op een manier die u graag wilt. Wij luisteren naar uw wensen en vullen de crematie in die past bij wie uw overleden dierbare was. Bij een crematie heeft u vaak het voordeel dat alles mogelijk is op dezelfde locatie. U kunt uw dierbare hier opbaren, er afscheid nemen en na afloop van de plechtigheid samenkomen om na te praten. In ons Monuta Crematorium Terneuzen bieden wij u al deze mogelijkheden in een prachtige groenrijke omgeving.

0115 - 612 881
Rouwbloemen worden op kist geplaatst

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart in Terneuzen, Spui, Zaamslag, Westdorpe, Hulst, Sint Jansteen, Kapellebrug, Heikant, Clinge, Nieuw Namen, Graauw, Axel, Zuiddorpe, Overslag, Koewacht, Vogelwaarde, Terhole, Kuitaart, Hengstdijk, Lamswaarde, Kloosterzande, Walsoorden en Ossenisse? Neem gerust contact op. Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht bellen.

0115 - 612 881