Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0115 - 612 881

Uitvaartcentrum in Terneuzen

Ons Monuta uitvaartcentrum en crematorium Terneuzen biedt u alle mogelijkheid om alles op dezelfde locatie te laten plaatsvinden. U kunt uw dierbare bezoeken in een van de 24-uurskamers. De plechtigheid houdt u in de aula en u kunt na afloop samenkomen in de sfeervolle koffiekamer. Ook heeft u de mogelijkheid tot een intiemer samenzijn in de huiskamer. Bijvoorbeeld op het gebied van catering, maar ook als het gaat om locaties. Monuta Othene verzorgt een crematie of begrafenis voor iedereen. Ook als iemand niet of ergens anders verzekerd was.
Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak
Image
uitvaartcentrum-homepage-monuta-terneuzen.jpg

Crematorium in Terneuzen

Uitvaartcentrum en crematorium Terneuzen straalt een intiem karakter uit en biedt u in een tijd waarin u het moeilijk heeft, toch een gevoel van warmte. U voelt zich op deze plek al snel vertrouwt en kunt in een prachtige groenrijke omgeving in alle rust afscheid nemen van uw dierbare.

0115 - 612 881
Image
Crematorium Terneuzen aula
Image
Crematorium Terneuzen aula piano
Image
Crematorium Terneuzen aula kist

Aula

De plechtigheid kunt u laten plaatsvinden in de met zorg ingerichte aula. Deze is geschikt voor zowel grote als kleine gezelschappen. In de aula bevinden zich twee familiebanken waar u met uw naasten kunt plaatsnemen. Er staat een piano en er hangt een beamer voor de audiovisuele ondersteuning. Internetverbinding met het buitenland behoort ook tot de mogelijkheden.

0115 - 612 881
Image
Crematorium Terneuzen huiskamer
Image
Crematorium Terneuzen huiskamer
Image
Crematorium Terneuzen huiskamer

De Huiskamer

De Huiskamer is een kleine aula waar u met een klein gezelschap een afscheid kunt verzorgen. Wilt u de dienst in een besloten gezelschap laten plaatsvinden, dan is De Huiskamer hiervoor zeer geschikt.

0115 - 612 881
Image
Crematorium Terneuzen koffiekamer
Image
Crematorium Terneuzen huiskamer

Koffiekamer

In de sfeervolle koffiekamer kan de familie na de plechtigheid samenkomen met de belangstellenden. De koffiekamer is ook geschikt voor gebruik tijdens een rouwbezoek, omdat deze grenst aan één van onze rouwkamers. U kunt de condoleance op verschillende manieren inrichten. Met koffie, thee, fris en cake, maar het is ook mogelijk om met bier, wijn of fris te proosten op uw dierbare. Hierbij kunnen wij soep en diverse (luxe) broodjes serveren.

0115 - 612 881
Image
Crematorium Terneuzen woonkamer
Image
Crematorium Terneuzen woonkamer

Woonkamer

Voor naaste familieleden is er een speciale ruimte. In de familiekamer kunt u zich als naaste familie in alle rust voorbereiden op het afscheid. De ruimte heeft een aparte ingang en is geschikt voor ongeveer 15 personen. Voor de plechtigheid kan hier ook een kopje koffie of thee worden gedronken.

0115 - 612 881
Image
Crematorium Terneuzen opbaren
Image
Crematorium Terneuzen opbaren

Opbaarkamer en 24-uurskamers

Het uitvaartcentrum en crematorium in Terneuzen heeft vier sfeervolle kamers waar u uw dierbare kunt opbaren. Een afspraak maken voor bezoek is niet nodig. Als familie kunt u op u elk gewenst moment bij uw dierbare op bezoek gaan. U bent de enige die toegang heeft tot de kamer. Daarom kunt u de kamer op een persoonlijke manier inrichten door er persoonlijke spullen te plaatsen. De kamers beschikken over een cd-speler en er is een keuken en een toilet aanwezig. Daarnaast is er in het crematorium in Terneuzen één rouwkamer waar u alleen op afspraak op bezoek kunt komen.

0115 - 612 881