Uitvaartverzorgers

Arjen Gernaert

Uitvaartverzorger

Het vak van uitvaartverzorger is een prachtig beroep. Het is fijn om nabestaanden te kunnen helpen in de moeilijke periode na het overlijden van hun dierbare. Ik wil ze daarin bijstaan en hen veel zaken die bij een uitvaart komen kijken uit handen nemen. Er is daarbij voor mij maar één ding belangrijk: dat de familie, vrienden, kennissen en overige nabestaanden met een goed gevoel op het afscheid terugkijken. Ik ga dan ook uit van de kracht van de liefde voor de mensen.

Meer over mij

Nicoline Hoogendoorn

Uitvaartverzorger

Ik ervaar het als een voorrecht dat ik het prachtige vak van Uitvaartverzorger al sinds 2009 mag uitoefenen. En als Uitvaartverzorger werkzaam mogen zijn in de gehele provincie Zeeland, vind ik heel inspirerend en waardevol. Daardoor weet ik wat er mogelijk is in de regio en kan ik samen met de nabestaanden een afscheid zo passend mogelijk vormgeven. Ik vind het hierbij erg belangrijk om aandacht en zorg te hebben voor de mens. Bij elk afscheid beleef ik dan ook een moment van ontroering.

Meer over mij

Eddie Depré

Uitvaartassistent

Mijn werk als Uitvaartassistent is zeer gevarieerd en veelomvattend. Van het verzorgen van de overledene tot het assisteren tijdens de uitvaart en van het indienen van de aangifte van overlijden tot het begeleiden van het drukwerk. Al deze werkzaamheden mogen uitvoeren geeft mij een tevreden en voldaan gevoel. Ik weet dan dat ik echt iets voor de nabestaanden kan betekenen.

Meer over mij

Marian de Bruijne-Lakerveld

Uitvaartcoordinator

Sinds 1987 werk ik bij Monuta Terneuzen. Hier begon ik op 19-jarige leeftijd als administratief medewerkster. In de loop der jaren voerde ik ook taken uit als het vervaardigen van rouwdrukwerk en het coördineren van de werkzaamheden voor het verzorgen van een uitvaart. Organiseren en plannen is een van de dingen die ik graag doe. De combinatie van mijn werkzaamheden maakt mijn baan erg interessant.

Meer over mij

Waarom Monuta Terneuzen?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken
  • De afspraken die we met u maken zijn duidelijk en transparant

Werkgebied

Terneuzen, Spui, Zaamslag, Westdorpe, Hulst, Sint Jansteen, Kapellebrug, Heikant, Clinge, Nieuw Namen, Graauw, Axel, Zuiddorpe, Overslag, Koewacht, Vogelwaarde, Terhole, Kuitaart, Hengstdijk, Lamswaarde, Kloosterzande, Walsoorden, Ossenisse