Uitvaartverzorgers

Arjen Gernaert

Uitvaartverzorger

Het vak van uitvaartverzorger is een prachtig beroep. Het is fijn om nabestaanden te kunnen helpen in de moeilijke periode na het overlijden van hun dierbare. Ik wil ze daarin bijstaan en hen veel zaken die bij een uitvaart komen kijken uit handen nemen. Er is daarbij voor mij maar één ding belangrijk: dat de familie, vrienden, kennissen en overige nabestaanden met een goed gevoel op het afscheid terugkijken. Ik ga dan ook uit van de kracht van de liefde voor de mensen.

Meer over mij

Nicoline Hoogendoorn

Uitvaartverzorger

Ik ervaar het als een voorrecht dat ik het prachtige vak van Uitvaartverzorger al sinds 2009 mag uitoefenen. En als Uitvaartverzorger werkzaam mogen zijn in de gehele provincie Zeeland, vind ik heel inspirerend en waardevol. Daardoor weet ik wat er mogelijk is in de regio en kan ik samen met de nabestaanden een afscheid zo passend mogelijk vormgeven. Ik vind het hierbij erg belangrijk om aandacht en zorg te hebben voor de mens. Bij elk afscheid beleef ik dan ook een moment van ontroering.

Meer over mij

Waarom Monuta Terneuzen?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken
  • De afspraken die we met u maken zijn duidelijk en transparant

Werkgebied

Terneuzen, Spui, Zaamslag, Westdorpe, Hulst, Sint Jansteen, Kapellebrug, Heikant, Clinge, Nieuw Namen, Graauw, Axel, Zuiddorpe, Overslag, Koewacht, Vogelwaarde, Terhole, Kuitaart, Hengstdijk, Lamswaarde, Kloosterzande, Walsoorden, Ossenisse