Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0297 - 78 30 02

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
aalsmeer uitvaart regelen

Begrafenis regelen in Aalsmeer, Uithoorn en De Ronde Venen

Als nabestaande kan het fijn zijn om een dierbare te bezoeken bij het graf. Om even tot rust te komen, en uw overleden dierbare te herdenken. Dit is vaak één van de belangrijkste redenen waarom er wordt gekozen voor een begrafenis. Een begrafenis regelen in de omgeving van Uithoorn, Aalsmeer en De Ronde Venen is onder andere mogelijk op de algemene begraafplaatsen in Uithoorn, Aalsmeer en Wilnis. Wanneer u kiest voor de natuur als laatste rustplaats, kunt u kiezen voor een natuurbegraafplaats. U vindt natuurbegraafplaatsen in onder andere Bilthoven, Arnhem en Hoog Soeren. Kiest u voor een begrafenis, dan denken wij graag met u mee over het houden van de afscheidsdienst. Dit kan vaak op het terrein van de begraafplaats, maar ook thuis, in de tuin, in de kerk of zelfs een horecagelegenheid. Dit kan met koffie, maar u kunt ook een borrel organiseren. Er is meer mogelijk dan u denkt. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

0297 - 78 30 02
aalsmeer uitvaart regelen

Crematie regelen in Uithoorn, Aalsmeer en De Ronde Venen

Een crematie regelen in Uithoorn en omgeving kan bij verschillende crematoria. U bent vrij in uw keuze in crematoria. Zo kunt u terecht bij de crematoria in Hilversum, Utrecht, Nieuw Vennep en Haarlem. Maar bijvoorbeeld ook bij Crematorium Bouwens in Uithoorn. Wij regelen ook vaak crematies bij Crematorium Noorderveld in Nieuwegein. De landelijke omgeving met veel groen en water, zorgt voor een natuurlijke rust. Wanneer u kiest voor een crematie, dan kunt u de uitvaartdienst vaak houden in de aula van het crematorium en na afloop van de dienst samenkomen in de koffieruimte. Alles vindt dan plaats op dezelfde locatie. Wilt u een crematie regelen in regio Uithoorn, Aalsmeer of De Ronde Venen? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

0297 - 78 30 02
Meer informatie?

Wilt u een uitvaart regelen in Aalsmeer, Aalsmeerderbrug, Amstelhoek, De Hoef, De Kwakel, Kudelstaart, Mijdrecht, Rijsenhout, Uithoorn, Vinkeveen, Waverveen of Wilnis? Wij helpen u graag. U kunt altijd contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek.

0297 - 78 30 02