Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0297 - 78 30 02

Team Monuta
Weber

Onze uitvaartverzorgers

Jolanda Weber-Wieringa

Mijn eerste ervaring met een uitvaart maakte een onuitwisbare indruk op mij. In de jaren die volgden kwamen er meer ervaringen bij. Maar altijd was ik op zoek naar of het afscheid klopte met de persoon van wie afscheid werd genomen. Het werd bij mij duidelijk dat ik op zoek was naar de dingen die er in het leven echt toe doen. Ik wilde het verschil maken en mensen raken. Maar wat maakt het verschil als het einde daar is? Wanneer kun je met een goed gevoel afscheid nemen? Als uitvaartverzorger bij Monuta valt alles op zijn plek. Doordat ik al 17 jaar in Uithoorn woon, ben ik als uitvaartverzorger in Uithoorn, Aalsmeer en De Ronde Venen bekend met de mogelijkheden in de omgeving. Ik ken de omgeving als geen ander door mijn vrijwilligerswerk en bestuurswerk in de regio. Als uitvaartverzorger wil ik het verschil kunnen maken door liefde, tijd en aandacht te geven aan de nabestaanden. En om tot een uitvaart te kunnen komen die recht doet aan de overledene, door goed te luisteren naar de wensen, te observeren en de juiste vragen te stellen. Ieder mens is uniek, dus iedere uitvaart ook.