Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0578 - 573 538

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Kistdragers lopen met kist

Begrafenis regelen in Vaassen

Veel nabestaanden vinden het een prettig idee dat er een plek is om naartoe te gaan waar ze hun overleden dierbare kunnen herdenken. Het merendeel van de mensen in onze regio kiest dan ook voor een begrafenis. U kunt de begrafenis hierbij zelf vorm geven. Zo kunt u na de plechtigheid in bijvoorbeeld de kerk, met de rouwstoet naar de begraafplaats lopen. Bij een begrafenis in Vaassen en omgeving heeft u keuze uit één van de begraafplaatsen in en rond Vaassen, zoals in Wenum-Wiesel, Epe, Oene, Emst en Vaassen. Daarbij kunt u kiezen voor een particulier graf of een algemeen graf, maar ook voor een natuurbegraafplaats bij natuurbegraafplaats Westerwolde in Assel of bij natuurbegraafplaats Heidepol in Arnhem.

0578 - 573 538
Drie mensen lopen met bloemen in de hand

Crematie regelen in Vaassen

Rondom het regelen van een crematie is er heel veel mogelijk in Vaassen en omgeving. Zo kunt u kiezen voor Crematorium Heidehof in Ugchelen. Dit crematorium beschikt over twee ruime en lichte aula's die modern zijn ingericht. Wilt u graag een intiem afscheid, dan is het paviljoen op het terrein van crematorium Heidehof een perfecte locatie. Rustig gelegen, in het gras en tussen de bomen. Wanneer u dat wilt, mag u met uw overleden dierbare meelopen tot in de ovenruimte van het crematorium.

0578 - 573 538
Rouwbloemen worden op kist geplaatst

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart in Uddel, Apeldoorn, Ugchelen, Beemte Broekland, Wenum Wiesel, Hoog Soeren, Radio Kootwijk, Hoenderloo, Beekbergen, Lieren, Klarenbeek, Voorst Gem Voorst, Wilp Gld, Twello, Teuge, Terwolde, Nijbroek, Epe, Emst, Oene, Vaassen, Heerde, Vorchten of Veessen? Neem gerust contact op. Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht bellen.

0578 - 573 538