Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0578 - 573 538

Uitvaartcentrum in Vaassen

Zoekt u een plek voor uw afscheidsdienst in Vaassen, dan kunt u terecht bij ons uitvaartcentrum in Vaassen. De afscheidsdienst kunnen wij van het begin tot eind voor u regelen. Ons goed bereikbare uitvaartcentrum in Vaassen, biedt een warme en huiselijke sfeer. Het pand bevindt zich midden in Vaassen aan de Dorpsstraat. In ons uitvaartcentrum in Vaassen kunt u uw overleden dierbare laten opbaren in de opbaarkamer, en kunt u de afscheidsdienst in onze aula laten plaatsvinden. In de koffiekamer met uitgebreide cateringmogelijkheden kunt u vervolgens de condoleance organiseren, of gewoon even napraten met de genodigden.  Er is een bushalte op loopafstand en voldoende parkeergelegenheid wanneer u met de auto komt.
Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak
Image
Uitvaartcentrum Vaassen gebouw
Image
Uitvaartcentrum Vaassen ingang gebouw

Uitvaartcentrum Monutain Vaassen

Ons goed bereikbare uitvaartcentrum in Vaassen, biedt een warme en huiselijke sfeer. Het pand bevindt zich midden in Vaassen aan de Dorpsstraat. De Dorpsstraat is de doorgaande weg van Apeldoorn naar Vaassen. Er is een bushalte op loopafstand en voldoende parkeergelegenheid wanneer u met de auto komt. 

0578 - 573 538
Image
Opbaarkamer uitvaartcentrum Vaassen
Image
Opbaarkamer uitvaartcentrum Vaassen

Opbaarkamer

U kunt uw dierbare laten opbaren in ons uitvaartcentrum in Vaassen. U mag uw dierbare dan op afspraak zo vaak als u wilt bezoeken. Vindt u het prettiger om uw dierbare nog even bij u te hebben, dan kunt u ook kiezen voor een thuisopbaring. Wij komen dan elke dag even langs om te vragen hoe het met u gaat en om eventueel uw dierbare te verzorgen.

0578 - 573 538
Image
Aula uitvaartcentrum Vaassen
Image
Aula uitvaartcentrum Vaassen

Aula

In de warme en huiselijke aula kunt u een afscheidsdienst organiseren, maar ook grote condoleancebijeenkomsten. In de aula staan moderne stoelen en een comfortabele bank voor de naaste familie. Het biedt ruimte aan zestig zitplaatsen en een ruim aantal staanplaatsen. Daarnaast is de ruimte goed toegankelijk voor minder validen. U kunt uw eigen muziek afspelen via de muziekinstallatie, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een orgel of piano voor livemuziek.

0578 - 573 538
Image
Koffiekamer uitvaartcentrum Vaassen
Image
Ontvangstruimte uitvaartcentrum Vaassen

Koffiekamer

Na de afscheidsdienst kunnen wij de aula voor u ombouwen tot koffiekamer. Hier kunt u tot rust komen met een kopje koffie of thee en met cake, taart of een saucijzenbroodje. Maar het is ook mogelijk om een broodmaaltijd, een high tea of een borrel met de favoriete snack van de overledene. Op het gebied van catering zijn de mogelijkheden eindeloos.

0578 - 573 538
Image
Afbeelding Heidehof
Image
Afbeelding Heidehof
Image
Afbeelding Heidehof
Image
Crematorium Heidehof Paviljoen

CrematoriumHeidehof

Zoekt u een uitvaartcentrum in de omgeving van Vaassen? Dan kunt u bij Monuta in Vaassen ook terecht bij Crematorium Heidehof in Ugchelen. De locatie is niet alleen geschikt voor een crematie, maar ook voor een begrafenis. Heidehof ligt namelijk naast de grootste begraafplaats van Apeldoorn. Het fijne aan de locatie is dat alles op één plek kan plaatsvinden. Crematorium Heidehof beschikt over twee aula’s en is daardoor geschikt voor zowel grote als kleine gezelschappen. Ook voor de condoleance en koffietafel kunt u terecht in bij Crematorium Heidehof. Vraag bij Monuta in Vaassen naar de mogelijkheden bij Heidehof.

0578 - 573 538