Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0578 - 573 538

Team Monuta
Vaassen

Onze uitvaartverzorgers

Wouter Mondeel

Toen ik acht jaar was, overleden mijn opa en oma op dezelfde dag aan kanker. Ik mocht bij alle regelzaken van de begrafenisondernemer aanwezig zijn en dat maakte zo’n indruk op mij, dat ik vanaf die tijd wist dat ik uitvaartverzorger wilde worden. Het mooiste van mijn werk als uitvaartverzorger vind ik het helpen bij het vormgeven van een persoonlijk en respectvol afscheid en afscheidsdienst. Daarnaast vind ik het fijn dat ik nabestaanden ondersteun in de moeilijke periode na een groot verlies.

Arthur Hogenkamp-Becking

Ik voel mij bevoorrecht dat ik families mag bijstaan en begeleiden in de dagen voorafgaand, tijdens en na de uitvaart. Samen met de familie probeer ik de uitvaart vorm te geven op een manier die recht doet aan hun dierbare. Geen enkel persoon is namelijk hetzelfde, dus elke uitvaart is dat ook. Zorgvuldig inventariseer ik de wensen met de familie. Ook geef ik ze advies over wat mogelijk is rondom een uitvaart. Zelf ben ik pas tevreden als de familie afscheid heeft kunnen nemen op de manier die bij hen past.

Daniëlle Kronmöller-Duivenbode

Liefde is voor mij verbonden met loslaten, meestal in kleine stapjes, tot die laatste keer loslaten bij overlijden. Ik vind het fijn te luisteren naar de nabestaanden en zorg te dragen voor het regelen van hun wensen. Hierbij krijgen zowel (kleine) kinderen als volwassenen van mij aandacht en ruimte om op eigen wijze invulling te geven. Creatief meedenken in passende mogelijkheden vind ik leuk. Het proces van begeleiding verzorg ik met aandacht, warmte en toewijding.

Het mooiste compliment voor mij is als een nabestaande aangeeft met een tevreden gevoel terug te kijken op het afscheid. Dit geheel geeft mij het gevoel van betekenis te kunnen zijn.