Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0318 – 542 655

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Kistdragers lopen met kist

Begrafenis regelen in Veenendaal

Wanneer u begraven wilt worden in Veenendaal of omgeving, dan heeft u de keuze uit verschillende begraafplaatsen. Zo kunt u terecht op de algemene begraafplaats De Munnikenhof. U vindt hier een rooms-katholieke, maar ook een islamitisch begraafgedeelte. Ook Renswoude heeft een algemene begraafplaats waar u een begrafenis kunt regelen. In Veenendaal kunt u daarnaast nog terecht op bijvoorbeeld de RK Begraafplaats Nieuweweg-Noord. Renswoude biedt u de mogelijkheid om te kiezen voor het kerkhof bij de Hervormde Kerk. Wilt u liever een natuurbegraafplaats, dan kan dit in de buurt van Veenendaal op Heidepol (nabij Arnhem).

0318 – 542 655
Man tijdens begrafenisdienst

Crematie regelen in Veenendaal

In Nederland kiezen de meeste mensen voor een crematie. Doordat wij alle crematoria in de regio kennen, weten we precies wat er allemaal mogelijk is. Wij kunnen voor u dus een crematie regelen in Veenendaal of omgeving die precies aansluit bij wat u wilt. Zo kunt u kiezen voor crematorium Slingerbos in Ede. In dit crematorium aan een mooi laantje met oude eiken, neemt u op een prettige en mooie manier afscheid van uw dierbare. Maar u kunt ook kiezen voor het moderne crematorium Noorderveld in Nieuwegein. En een crematie regelen wij ook voor u in crematorium Moscowa in Arnhem. De aula in dit crematorium heeft een puntdak met prachtig glas-in-lood. Dit geeft iedere uitvaart een bijzondere sfeer.

0318 – 542 655
Opbaarkist met bloemstuk

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart in Veenendaal, Elst (Utrecht) en Renswoude.? Neem gerust contact op. Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht bellen.

0318 – 542 655