Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0318 – 542 655

Team Monuta
in Veenendaal

Onze uitvaartverzorgers

Peter Mol

Vanuit het gegeven dat elk mens anders en uniek is, sta ik nabestaanden bij. Juist het contact en het overleg maakt mijn vak elke keer weer boeiend en uitdagend. Vooral omdat de wensen van overledene en nabestaanden steeds weer anders zijn.

Mijn doel is om u als adviseur bij te staan en om samen met u tot een mooie herinnering aan uw dierbare te komen. Als open en betrokken professional steun ik u en kunt u altijd bij mij terecht. Want juist op momenten dat u als nabestaande kwetsbaar bent, is de behoefte aan duidelijkheid en goede voorlichting van groot belang.

Samen met u hoop ik zo tot een passend afscheid van uw dierbare te komen, waardoor u uw verlies kunt verwerken en verder kunt.