Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
077 - 351 60 00

Uitvaartcentrum in Venlo

In Venlo-Tegelen kunt u terecht bij uitvaartcentrum St. Martinus voor de laatste verzorging en opbaring. Het pand ligt centraal ten opzichte van diverse toegangswegen en beschikt over ruime, gratis, parkeergelegenheid. In ons uitvaartcentrum in Venlo vindt u een opbaarkamer, maar ook een ruimte waar u de rituele bewassing kunt uitvoeren. Wij geven u alle rust en ruimte om het afscheid zo vorm te geven, zodat deze het beste bij de wensen van u en uw overleden dierbare past.
Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak
Image
Uitvaartverzorger zet bloemen neer uitvaartcentrum Venlo
Image
Opbaarkamer uitvaartcentrum Venlo

Laatste verzorging en rituele bewassing

Vlak na een overlijden vindt de laatste verzorging plaats. In het uitvaartcentra in Venlo kan de laatste verzorging van een overledene plaatsvinden. U mag hierbij helpen. Soms vinden mensen dit een minder prettig idee, maar onze ervaring is juist dat het kan helpen bij de rouwverwerking. Samen kijken we wat voor u de beste oplossing is.  De ruimte in ons uitvaartcentrum in Venlo-Tegelen voor de laatste verzorging is ook geschikt voor een rituele gebedswassing. U kunt het uitvaartcentrum voor enkele uren reserveren, zodat u met een wasgroep, of familie een rituele gebedswassing kunt organiseren.

077 - 351 60 00
Image
Opbaarkamer uitvaartcentrum Venlo
Image
Opbaarkamer uitvaartcentrum Venlo

Ruime opbaarkamer

In het uitvaartcentrum vindt u ruime opbaarkamers. U kunt daar in alle rust afscheid nemen van uw overleden dierbare. U kunt uw dierbare op afspraak bezoeken waarbij u naar uw eigen muziek kunt luisteren. Onze gastdame of heer begeleidt u tijdens de bezoeken. Ook kunt u bij haar of hem terecht wanneer u vragen heeft of wanneer u even behoefte heeft aan een luisterend oor. Wij zorgen ervoor dat u tijdens het gebruik van het uitvaartcentrum door één en dezelfde gastdame of heer wordt begeleid.

077 - 351 60 00
Image
Koffiekamer uitvaartcentrum Venlo
Image
Koffiekamer uitvaartcentrum Venlo

Condoleance en catering

Wilt u na de dienst nog een condoleance? Dan is er de mogelijkheid om uit te wijken naar een andere locatie. Daarin bent u vrij in uw keuze. Zo kunt u de condoleance regelen in de favoriete sportkantine, stamkroeg of kerk. Zelfs een condoleance thuis is mogelijk. U kiest wat past, en bijna alles is mogelijk. Zo wordt de traditionele catering in de vorm van koffie en cake nu vaak vervangen met een borrel met champagne en bitterballen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. 

077 - 351 60 00