Uitvaartverzorgers

Onze uitvaartverzorgers hebben veel ervaring met het verzorgen van een uitvaart. Monuta Venlo kenmerkt zich door betrokkenheid en een persoonlijke benadering. Wij zijn bekend met alle mogelijkheden en ontwikkelingen binnen de uitvaartzorg. Ook kennen we de mogelijkheden in de regio Venlo. Wij luisteren naar u en reiken ideeën aan die de uitvaart een persoonlijk tintje kunnen geven. Zo begeleiden wij u bij het maken van keuzes die op en rond de dag van de uitvaart samen de laatste herinnering vormen aan de overledene.

Paul Beurskens

Uitvaartverzorger

Na een overlijden is het belangrijk dat het afscheid op een waardevolle, persoonlijke en passende manier wordt ingevuld. Betrokken, integer, oprecht en empathisch, vier kernwaarden die karakteriserend voor mij zijn. Deze kernwaarden gebruik ik dagelijks om nabestaanden centraal te stellen en hen optimaal te voorzien van een goede dienstverlening. Door ze te informeren, adviseren en inspireren resulteert dit in een onvergetelijk afscheid met een goed gevoel en mooie herinneringen.

Meer over mij

Waarom Monuta Venlo?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken
  • De afspraken die we met u maken zijn duidelijk en transparant

Werkgebied

Tegelen, Velden, Venlo, Lomm, Arcen, Belfeld, Reuver, Beesel, Grubbenvorst, Lottum, Sevenum, Kronenberg, Evertsoord, Panningen, Koningslust, Grashoek, Beringe, Egchel, Helden, Baarlo Lb, Maasbree, Kessel Lb