Uitvaartverzorgers

Onze uitvaartverzorgers hebben veel ervaring met het verzorgen van een uitvaart. Monuta Venlo kenmerkt zich door betrokkenheid en een persoonlijke benadering. Wij zijn bekend met alle mogelijkheden en ontwikkelingen binnen de uitvaartzorg. Ook kennen we de mogelijkheden in de regio Venlo. Wij luisteren naar u en reiken ideeën aan die de uitvaart een persoonlijk tintje kunnen geven. Zo begeleiden wij u bij het maken van keuzes die op en rond de dag van de uitvaart samen de laatste herinnering vormen aan de overledene.

Marijn Beekman

Uitvaartverzorger

Uitvaartverzorger Marijn Beekman woont in Venlo en heeft ruim 11 jaar ervaring in branches waar dienstverlening en persoonlijke aandacht een belangrijke rol spelen. Hierdoor kent hij de regio Venlo en de bewoners als geen ander. Marijn vertelt: “Het is heel prettig om zo dichtbij te zijn. Ik ben snel ter plekke als een nabestaande iets nodig heeft. Zo kan ik nog beter helpen.” Marijn komt vaak bij mensen thuis om de wensen voor hun uitvaart te bespreken.

Meer over mij

Waarom Monuta Venlo?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken
  • De afspraken die we met u maken zijn duidelijk en transparant

Werkgebied

Tegelen, Velden, Venlo, Lomm, Arcen, Belfeld, Reuver, Beesel, Grubbenvorst, Lottum, Sevenum, Kronenberg, Evertsoord, Panningen, Koningslust, Grashoek, Beringe, Egchel, Helden, Baarlo Lb, Maasbree, Kessel Lb