Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
070 - 369 40 65

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Kistdragers lopen met kist

Begrafenis regelen in Voorburg

Het hebben van een plek om uw overleden dierbare te bezoeken kan fijn zijn. U kunt hen daar in alle rust herdenken. Dit is een van de redenen om te kiezen voor een begrafenis. Waar u ook voor kiest, wij kunnen samen met u een passende begrafenis regelen in Voorburg of Leidschendam. In Voorburg en omgeving zijn meerdere begraafplaatsen in gebruik. Zo kunt u terecht op de Oosterbegraafplaats in Voorburg. Dit is een prachtige, parkachtige begraafplaats met uitgebreide mogelijkheden. In Voorburg kunt u ook terecht bij Begraafplaats Parkweg. Deze historische begraafplaats is in gebruik genomen in 1873 begraafplaats is opgebouwd in 1873. Het bevat nog originele elementen uit die tijd, zoals de toegangspoort. In Leidschendam kunt u ook terecht, bij de Begraafplaats Noorthey. Deze begraafplaats heeft ook een islamitisch gedeelte met eeuwige grafrust. U kiest, samen met de uitvaartverzorger van Monuta Van der Togt, de plek die het beste bij de wensen van uw overleden dierbare en uw eigen wensen past. U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.

070 - 369 40 65
Roos op grafsteen

Crematie regelen in Voorburg

In de omgeving van Voorburg bevinden zich meerdere crematoria. U kunt terecht bij ieder crematorium in Nederland. In de buurt zijn crematoria in Den Haag, Rijswijk en Zoetermeer te vinden. Voor de asbestemming is de Oosterbegraafplaats in Voorburg een mooie plek. Zo kan er naast het plaatsen van een urn in een urnenmuur of kelder, ook gekozen worden voor de urnenheuvel of urnenvijver.Onze uitvaartverzorgers begeleiden u voor, tijdens en na de afscheidsceremonie en nemen u alle zorgen uit handen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

070 - 369 40 65
Rouwbloemen worden op kist geplaatst

Meer informatie?

Wilt u een uitvaart regelen in Voorburg of Leidschendam? Wij staan voor u klaar, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

070 - 369 40 65