Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
070 - 369 40 65

Uitvaartcentrum in Voorburg

Het uitvaartcentrum in Voorburg is centraal gelegen aan de Rodelaan 60. Het is een modern pand gelegen op een groene locatie en direct naast de Oosterbegraafplaats. Er zijn bij het pand voldoende parkeerfaciliteiten. Ons uitvaartcentrum biedt alle mogelijkheden tot het afscheid nemen van uw overleden dierbare.
Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak
Image
Monuta Voorburg

Rouwkamers en 24-uurskamers

Ons uitvaartcentrum beschikt over drie rouwkamers waarvan twee 24uurs-rouwkamers. Deze rouwkamers hebben een ruimte voor de familie en een aparte aangesloten ruimte waar de overledene wordt opgebaard. Bij gebruik van een 24uurs-rouwkamer krijgt u een sleutel waarmee u het pand kunt betreden, daar kunt u gebruik maken van de uitgebreide koffiemachine en kunt u zo vaak en zo lang u wilt uw overleden dierbare bezoeken. Mocht u hier niet voor kiezen dan is er ook een mogelijkheid tot het bezoeken op afspraak, dan is er altijd een gastheer of vrouw aanwezig die u bij het bezoek kan begeleiden en die klaarstaat met een luisterend oor.

070 - 369 40 65
Image
Monuta Voorburg
Image
Monuta Voorburg

Condoleance en koffiekamer

In onze aula kunt u terecht voor het houden van grote condoleances, maar ook voor een uitgebreide koffietafel. De aula wordt ook gebruikt voor afscheidsdiensten. U kunt de catering op verschillende manieren invullen. Van een eenvoudige koffietafel met cake tot een uitgebreide borrel met soep en luxe broodjes.

070 - 369 40 65
Image
Monuta Voorburg
Image
Monuta Voorburg

Audiovisuele faciliteiten

U kunt de plechtigheid geheel naar eigen wens invullen. Wij beschikken over de nieuwste audiovisuele middelen. Wij verzorgen uitvaarten voor iedere cultuur en religie, dus u kunt altijd op uw eigen traditionele manier afscheid nemen van uw dierbare. Persoonlijk afscheid nemen staat namelijk centraal tijdens de plechtigheden die wij verzorgen. Met uw vragen hierover kunt u ook altijd terecht bij uw uitvaartverzorger. Bent u benieuwd naar ons uitvaartcentrum in Voorburg? U bent altijd van harte welkom en wij laten u graag onze locatie aan de Rodelaan 60 zien. Ook bent u welkom om uw wensen vast te leggen. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op via 070-369 40 65.

070 - 369 40 65