Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
070 - 369 40 65

Team Monuta
Van der Togt

Onze uitvaartverzorgers

Anouk Gorter

Het werken als uitvaartverzorger is ontzettend waardevol, dankbaar en af en toe ook heel intens. Ik ben in mijn functie verantwoordelijk voor het regelen en begeleiden van een uitvaart. Vanaf het eerste gesprek - vlak na het overlijden - tot aan de nazorg. Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat het afscheid zo bijzonder en prettig mogelijk verloopt. Het bijzondere aan dit vak is dat je nooit weet wat de dag je gaat brengen. Tegenwoordig is er zo ontzettend veel mogelijk, dat is heel bijzonder en maakt dit werk heel afwisselend en tegelijkertijd ook heel boeiend.

Monique Beijersbergen

Ieder mens is bijzonder en daar hoort een unieke uitvaart bij. Samen met de nabestaanden wil ik zorgen voor een persoonlijke en blijvende herinnering. Dat doen we door te kijken naar de mogelijkheden. Niets is standaard, want iedereen is uniek. Mijn achtergrond is Leisuremanager, communicatietrainer, consultant en coach. Maar wanneer iemand mij de vraag stelt: “Wat gaat je hart sneller van kloppen?” Dan is mijn antwoord volmondig; “Werken als uitvaartverzorger”.

Lillian van der Maat

Geluk zit in de kleine dingen van het leven…

Met oog voor detail, oprechte aandacht en organisatorische vaardigheden, wil ik graag van iedere uitvaart een waardevol afscheid maken met dierbare herinneringen.

In mijn ruime ervaring in de Retail heb ik veel mensen mogen verrassen en adviseren, vele verschillende teams mogen managen en bijzondere evenementen kunnen organiseren. Luisteren naar je hart, kan spannend zijn maar als het je aandurft zal hetgeen wat voor je bestemd is de weg naar je vinden. Voor mij is dat werken als uitvaartverzorger. Het verschil kunnen maken in een belangrijke en vaak moeilijke periode in iemands leven, daarin zit mijn geluk.