Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
071 - 573 08 30

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Groep mensen nemen afscheid op begraafplaats

Begrafenis regelen in Voorschoten

Een begrafenis regelen in Voorschoten kan op verschillende begraafplaatsen. Zo kunt u kiezen voor begraafplaats H. Laurentius of voor begraafplaats Rosenburgh, waar zich een rooms katholiek, islamitisch en algemeen gedeelte bevindt. In het centrum van Voorschoten ligt ook een klein kerkhof naast de mooie grote Hervormde Dorpskerk. Nieuwe graven worden hier niet uitgegeven, maar als u een familiegraf heeft, kunnen we hier wellicht gebruik van maken. Een begrafenis regelen wij vaak met een afscheidsdienst in een kerk of crematorium. Voor een condoleance kunt u gebruikmaken van een condoleanceruimte of bijvoorbeeld een naastgelegen restaurant of kroeg.

071 - 573 08 30
Drie mensen lopen met bloemen in de hand

Crematie regelen in Voorschoten

Om een crematie te regelen in Voorschoten, kunt u terecht bij verschillende crematoria. Zo ligt op een goed bereikbare locatie in Zoetermeer crematorium Meerbloemhof. Dit modern vormgegeven crematorium heeft veel mogelijkheden. In de aula is zowel een vleugel als een orgel aanwezig. Voor kerkelijke plechtigheden kan er gebruik worden gemaakt van liturgische voorwerpen zoals een paaskaars, wijwater, wierook en een bijbel. Voor naaste familieleden is er een familiekamer met een aparte ingang. In deze intieme kamer kunt u ook afscheid nemen als u met een klein gezelschap bent. Zo ziet u dat er veel kan bij het regelen van een crematie in Voorschoten. Wij kennen voor u de mogelijkheden en adviseren u graag.

071 - 573 08 30
Roos op grafsteen

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart in Voorschoten en omgeving? Neem gerust contact op. Voor het melden van een overlijden kunt u ons dag en nacht bellen.

071 - 573 08 30