Uitvaart regelen

(0317) 424 024 24/7 bereikbaar

In onze werkwijze bij het regelen van een uitvaart in Wageningen, Rhenen of de plaatsen in de gemeente Overbetuwe staat een persoonlijke benadering en informaliteit voorop. In een moeilijke en chaotische tijd vinden wij het belangrijk om er te zijn voor u. We luisteren en proberen aan te voelen wat er nodig is om een uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken. Met onze adviezen geven we u het vertrouwen zodat we alle regelzaken voor de uitvaart uit handen kunnen nemen.

Rust en ruimte

In de dagen tot de uitvaart creëren we rust en ruimte. Het is vaak een spannende tijd, en daarom houden we onze informatie en het contact laagdrempelig. We komen naar behoefte elke dag langs om uw vragen te beantwoorden, maar staan ook op de achtergrond klaar als er behoefte is aan rust. Wanneer we voor het eerst langs komen, hoeft niet gelijk alles rondom het regelen van de uitvaart besproken te worden. We bespreken dan alleen de basisvoorwaarden. Wordt het bijvoorbeeld een begrafenis of crematie, in Wageningen of Rhenen?

Uitvaartcentrum

Bij het regelen van een uitvaart in Wageningen, Rhenen of de Overbetuwe, maken we voor opbaringen en uitvaartdiensten gebruik van uitvaartcentrum het Herinneringshuys 't Hoge Heem aan de Buissteeg 2 in Wageningen. Op deze sfeervolle locatie zijn 24-uurskamers beschikbaar, waar het mogelijk is om elk moment van de dag uw dierbare te bezoeken. Daarnaast is het mogelijk om hier een condoleance en afscheidsplechtigheid voor kleinere groepen tot ongeveer 50 personen te organiseren. Uiteraard regelen we ook een uitvaart op locatie in Wageningen of Rhenen.

Laatste verzorging

Wij zijn graag vanaf moment één persoonlijk betrokken. Daarom doen wij de laatste verzorging van uw dierbare zelf en huren wij daar geen extern persoon voor in. Was er veel contact met buurtzorg of verpleging in een tehuis, dan doen wij de laatste verzorging samen met hen. Maar ook als u zelf graag wilt helpen, dan betrekken we u graag.

Kinderen betrekken bij het regelen van de uitvaart

Omdat wij zelf ook ouder zijn, hebben we altijd oog voor kinderen die we ontmoeten tijdens het regelen van de uitvaart in Wageningen of Rhenen. We betrekken ze bij het regelen, die op een manier die past bij hun leeftijd. Het helpt om hen een taak te geven, zoals naast de kist lopen of een kaarsje aan te steken. Samen met de familie bepalen we wat de inbreng van de kinderen kan zijn.

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden rondom een uitvaart regelen in Wageningen of Rhenen, dan helpen wij u graag verder. Wij regelen een uitvaart die volledig aan uw wensen voldoet. Wat kunnen we voor u doen?

De manier waarop de uitvaartleidster, Ilze Jansen, ons help bij alles wat op ons af kwam hebben wij als zeer prettig ervaren. Meedenken, adviseren, zorgen uit handen nemend. - mevrouw van den Oever

Neem contact met ons op via 0317 - 424 024 of laat een reactie achter op ons contactformulier.

Waarom Monuta Jansen & Welgraven?

  • Professioneel, zorgzaam en meelevend
  • Bekend met lokale gebruiken
  • Voor persoonlijke uitvaartdiensten
  • Uitvaartcentrum in een bosrijke en landelijke omgeving
  • Voor, tijdens en na de uitvaart

Werkgebied

Rhenen, Elst Ut, Maurik, Rijswijk Gld, Eck en Wiel, Ingen, Ommeren, Lienden, Kesteren, Opheusden, Ochten, IJzendoorn, Echteld, Heteren,Randwijk, Dodewaard, Zetten, Hemmen, Andelst, Herveld, Valburg, Homoet en Wageningen.