Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0317 - 424 024

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Groep mensen nemen afscheid op begraafplaats

Begrafenis regelen in Wageningen

Het is voor nabestaanden vaak een prettig idee dat er een plek is om naartoe te gaan en de overledene te herdenken. Wij helpen u met het regelen van een passende begrafenis in Wageningen of Rhenen. Als wij een begrafenis regelen in Wageningen, komen we regelmatig op gemeentelijke begraafplaats de Leeuwerenk. Een ruim opgezette begraafplaats, met een landschapsstijl in cirkelvormen, ingericht als een park. In de aula op de begraafplaats zijn voldoende mogelijkheden om een afscheidsdienst te houden. Ook kunt u terecht op de gemeentelijke begraafplaats in Ede, die u op ongeveer vijfentwintig minuten rijden van Wageningen vindt. Een prachtige begraafplaats, waar mooie, statige berken van wel honderd jaar oud staan. Welke locatie u ook kiest, wij staan u bij om een begrafenis te regelen in Wageningen en omgeving. Maak een afspraak met een van onze uitvaartverzorgers.

0317 - 424 024
Drie mensen lopen met bloemen in de hand

Crematie regelen in Wageningen

De meeste mensen in Wageningen en Rhenen kiezen een crematie boven een begrafenis. Als het om een crematie gaat, regelen wij alles. Wij kijken wat er binnen de polis past, maar ook wat er in het budget past als de overledene niet verzekerd is. Bij ons wordt u geïnformeerd over de mogelijkheden rondom het regelen van een crematie in de regio Wageningen en Rhenen. In uw omgeving kunt u bijvoorbeeld terecht in Ede of Beuningen. Houdt u de afscheidsdienst liever thuis, of op bijvoorbeeld de favoriete plek van de overledene zoals een sportclub of café? Dan is dat vanzelfsprekend ook mogelijk. Wij luisteren graag naar uw wensen als het gaat om het regelen van een crematie in Wageningen en omgeving.

0317 - 424 024
Roos op grafsteen

Meer informatie?

Wilt u een uitvaart regelen in Wageningen of Rhenen en omgeving? Wij staan voor u klaar, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

0317 - 424 024