Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0317 - 424 024

Kies uw uitvaartcentrum in Wageningen

In uitvaartcentrum het Herinneringshuys in Wageningen krijgt u van ons tijd en ruimte om een afscheidsdienst in te vullen op een manier die bij u past. Ons uitvaartcentrum in Wageningen is gelegen aan de Buissteeg 2 en beschikt over voldoende parkeerfaciliteiten. Het ligt in een landelijke omgeving, tussen de weilanden en boerderijen. Ons uitvaartcentrum biedt alle mogelijkheden tot het afscheid nemen van uw overleden dierbare. Wilt u ergens anders afscheid nemen, zoals in het weiland, de kroeg, een restaurant of de kerk? Ook dat is mogelijk. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.
Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Condoleance en afscheidsplechtigheid

Het uitvaartcentrum biedt de mogelijkheid voor een condoleance en afscheidsplechtigheid voor kleinere groepen tot ongeveer 50 personen. Grotere groepen zijn welkom in de aangelegen aula van de begraafplaats, eveneens aan de Buissteeg in Wageningen. De sfeer van het uitvaartcentrum is huiselijk door de gecreëerde huiskamers, waarbij er een aparte ruimte is om te zitten. Aansluitend is er een gedeelte om afscheid te nemen. De cateringmogelijkheden zijn zeer divers, zowel eenvoudige catering als uitgebreide catering is mogelijk. Vraag de uitvaartverzorger gerust naar de mogelijkheden.

0317 - 424 024

24-uurskamer

Een 24-uurskamer in het uitvaartcentrum in Wageningen biedt de mogelijkheid om elk moment van de dag, zeven dagen per week, zo lang mogelijk afscheid te nemen als u wilt in de dagen tot de uitvaart. U krijgt een eigen sleutel van de kamer, zodat u op elk gewenst moment toegang heeft. Daarnaast is er een toilet aanwezig, en staat er koffie en thee voor u klaar.

0317 - 424 024

Faciliteiten uitvaartcentrum

Voor de afscheidsplechtigheid in het uitvaartcentrum in Wageningen is het mogelijk om muziek af te spelen met behulp van de aanwezige muziekinstallatie. Heeft u familie in het buitenland, dan is het mogelijk om hen via een livestream mee te laten kijken. In de aula in het gebouw van de begraafplaats is een kerkorgel aanwezig en bestaat de mogelijkheid om een cd-opname te maken van de uitvaartdienst. Het kan heel prettig zijn om dit weer eens na te luisteren. Wilt u meer zien van het uitvaartcentrum in Wageningen? U bent ook van harte welkom om eens te komen kijken en uw wensen met ons door te spreken. Neem hiervoor telefonisch contact op via 0317 - 424 024. Ook voor vragen kunt u dit telefoonnummer bellen.

0317 - 424 024